Cate Blanchett: „Rengeteg leszbikus kapcsolatom volt”

Forrás: AFP/Kevin Winter -
homoszexuális Rooney Mara kaland házasság film Cate Blanchett Cannes-i filmfesztivál leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 45 éves színésznő, aki 18 éve él boldog házasságban, bevallotta, hogy korábban rengeteg homoszexuális kapcsolata volt.

Cate Blanchett legújabb, Carol című filmjében egy házas nőt alakít, aki szerelmi kalandozásba keveredik egy boltos lánnyal, akit Rooney Mara játszik.

Forrás: AFP/Kevin Winter

A fimről a variety.com készített interjút Cate Blanchettel. A színésznőnek, aki immáron négy gyermekes anyuka, feltették a kérdést, hogy „most volt-e először leszbikus?”, mire a színésznő visszakérdezett: „filmben, vagy az életben?” Ekkor vallotta be Cate, hogy több leszbikus kapcsolata is volt, mielőtt hozzáment volna Andrew Uptonhoz 18 évvel ezelőtt.

Cate Blanchett kiakadt a riporterek kérdésein

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a híres színésznő kifakadt a riporterek vörös szőnyeges kérdésein. Cate szerint már csak a tamponja márkájára nem kérdeznek rá.

A Carol című film egy 1952-es regényen alapul (Patricia Highsmith: The Price Of Salt), amit abban az időben botrányosnak ítéltek. A film premierje május 17-én lesz a cannes-i filmfesztiválon.

Mától újra Cannes-ra figyel a világ

Világhírű sztárok főszereplésével forgatott filmek versenyeznek a szerdán kezdődő 68. cannes-i filmfesztiválon, amelynek hivatalos versenyprogramjában 19 alkotás - köztük Nemes Jeles László Saul fia című műve - versenyezhet az Arany Pálmáért.
Kendall Jenner gyönyörű modell testén hempereg! Íme, a fotó!http://www.life.hu/intim/20150512-kendall-jenner-hailey-baldwin-modell-testen-hempereg.htmlA Kardashian család 19 éves tagja a testvéreihez hasonlóan szívesen csinál olyan dolgokat, amiken sok ember meglepődik. Ezúttal egy modell testén kényelmesedett el egy felfújható hattyún.IntimAFPNicole Scherzinger már nem sír Lewis Hamilton után! Ezzel a pasival randizgat!http://www.life.hu/intim/20150511-nicole-scherzinger-lewis-hamiltonnal-valo-szakitasa-utan-mas-ferfival-randizgat.htmlA 36 éves énekesnő, aki három hónapja negyedszer is szakított Lewis Hamiltonnal, úgy látszik, végre kiheverte a szakítást, és valaki mással randizgat.Intim--Kim Kardashian pucéran pózolt a sivatagbanhttp://www.life.hu/intim/20150511-kim-kardashian-puceran-pozolt-a-sivatagban.htmlA celebnőnek a meztelenkedés már egyáltalán nem új. Mi azért egy kicsit mindig meglepődünk rajta, milyen pózokban vállalja be a pucérkodást Kim.Intim--Miley Cyrus kedvenc klipjében egy nagyon meleg pasi popsiszexre vágyikhttp://www.life.hu/intim/20150508-miley-cyrus-kedvenc-videoklipjeben-nagyon-meleg-pasi-popsiszexre-vagyik.htmlA botrányhősnő újra posztolt Instagram oldalára – ezúttal egy videóklipről készített fotót tett ki. Kiderítettük, hogy melyik számról és klipről van szó, és egyszerűen nem találunk szavakat.Intim--Jó ügyért dobta le a ruháját Nina Agdal! Nézd meg a szexi fotót!http://www.life.hu/intim/20150507-nina-agdal-modell-a-naptej-hasznalatara-figyelmeztet-felmeztelen-fotojaval.htmlA 23 éves modell félmeztelen képet posztolt Instagram oldalára, amivel a napsugárzás káros hatásaira hívja fel a figyelmet.Intim--Harry hercegnek megkérték a kezéthttp://www.life.hu/intim/20150507-harry-hercegnek-transzparenset-kerte-meg-a-kezet-egy-ausztral-lany.htmlA hercegnek transzparensen kérte meg a kezét egy fiatal lány, Harry pedig csókkal köszöntötte a menyasszonyjelöltet.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.