Pink és férje hatalmas csókot villantottak a fotósoknak! Nézd meg a képet!

figyelmesség fotó rúzsfolt díj Carey Hart szerelem vörös szőnyeg Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és férje közel egy évtizede házasok, és láthatólag még mindig nagyon szerelmesek, amit meg is mutattak a fotósoknak a vörös szőnyegen.

Egy zenei díjátadón csókolóztak lelkesen a szerelmesek, a 35 éves Pink és a 39 éves motocross versenyző, Carey Hart.

Forrás: Northfoto

A csók után az énekesnő olyan figyelmes volt, hogy azt is ellenőrizte, maradt-e rúzsfolt kedvese száján.

Forrás: Northfoto

Az énekesnő estéjét nemcsak férje csókja dobta fel, hanem az is, hogy elnyerte a BMI Music Award legfontosabb díját, amit korábban Adam Levine, Taylor Swift és Pitbull kaptak meg.

Pink nemes célért meztelenkedik

A cél szentesíti az eszközt: hatalmas plakáton pózol a pucérra vetkőzött Pink, így tiltakozik a valódi állatszőr viselése ellen. Nézd meg a fotót itt!

Cate Blanchett: „Rengeteg leszbikus kapcsolatom volt”http://www.life.hu/intim/20150513-cate-blanchett-uj-filmje-kapcsan-vallott-korabbi-leszbikus-kapcsolatairol.htmlA 45 éves színésznő, aki 18 éve él boldog házasságban, bevallotta, hogy korábban rengeteg homoszexuális kapcsolata volt.Intim--Kendall Jenner gyönyörű modell testén hempereg! Íme, a fotó!http://www.life.hu/intim/20150512-kendall-jenner-hailey-baldwin-modell-testen-hempereg.htmlA Kardashian család 19 éves tagja a testvéreihez hasonlóan szívesen csinál olyan dolgokat, amiken sok ember meglepődik. Ezúttal egy modell testén kényelmesedett el egy felfújható hattyún.IntimAFPNicole Scherzinger már nem sír Lewis Hamilton után! Ezzel a pasival randizgat!http://www.life.hu/intim/20150511-nicole-scherzinger-lewis-hamiltonnal-valo-szakitasa-utan-mas-ferfival-randizgat.htmlA 36 éves énekesnő, aki három hónapja negyedszer is szakított Lewis Hamiltonnal, úgy látszik, végre kiheverte a szakítást, és valaki mással randizgat.Intim--Kim Kardashian pucéran pózolt a sivatagbanhttp://www.life.hu/intim/20150511-kim-kardashian-puceran-pozolt-a-sivatagban.htmlA celebnőnek a meztelenkedés már egyáltalán nem új. Mi azért egy kicsit mindig meglepődünk rajta, milyen pózokban vállalja be a pucérkodást Kim.Intim--Íme a leleplező fotók Bradley Cooper és Irina Shayk csókjárólhttp://www.life.hu/intim/20150507-bradley-cooper-szinesz-es-irina-shayk-modell-csokjarol-keszult-fotok-elokerultek.htmlÚgy látszik, tényleg ők lesznek Hollywood újdonsült álompárja – előkerültek a leleplező fotók!Intim--Menő ajándékkal lepte meg Beyoncét férje, Jay-Zhttp://www.life.hu/intim/20150513-a-tronok-harca-sarkanytojasainak-egyiket-vette-meg-beyoncenak-ferje-jay-z.htmlA Trónok harca sztárja, Emilie Clarke árulta el: a sorozatban szereplő, komoly értékkel bíró sárkánytojások egyikét megvette feleségének a híres rapper.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.