Összezárva Friderikusszal Medveczky Ilona társkeresés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiataloktól és idősebbektől egyaránt kap leveleket a táncművésznő, aki a mai napig hisz abban, hogy társra találhat.

"A barátaim szerelemből mindig befizetnek egy évre a randivonalra. Ennél jobb szórakozást nem lehet kitalálni, amikor éjjel nem bírok aludni és kinyitom a világhálót. De, hogy milyen levelek jönnek a 16 évestől 91-ig! A 20–23 esztendősök vannak nyeregben, olyanokat írnak... Valami elképesztő, milyen magabiztosak a fiatalok. Túlságosan magabiztosak. Nem tudok és nem is akarok idézni ezekből az ajánlatokból. Fogalmam sincs, hogy egyáltalán tudják-e, ki vagyok, mivel a Szombati esti láz óta nem nagyon voltam forgalomban"mesélte Ilona.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Amikor húszezer forintért megölnek embereket, bárki is azt gondolja, hogy egy ismeretlennel leülök egy asztalhoz, ha nem tudom, hogy kicsoda, vagy nem informáltam le? Nekem pontosan erre van időm" -jelentette ki az Összezárva Friderikusszal felvételén.

"Ki ne szeretne társat? Kifecsegve az én gyermekkoromat, én nem kaptam szeretetet. Természetesen jólesik az udvarlás még a húszévesektől is..." - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.