George Clooney és felesége a házasság mellett alkut is kötött egymással

Forrás: AFP/Timothy A. Clary -
boldogság probléma házasság George Clooney idő Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos színész legújabb interjújában vallott a feleségével kötött alkuról: egy hétnél tovább soha nem lesznek távol egymástól. Ez lehet a boldog házasság titka?

Úgy látszik, a páros nagyon odafigyel a kapcsolatukra, és előre megbeszélik, hogyan kerülhetik el a problémákat. Ennek pedig az egyik alapköve, hogy túl sok időt nem töltenek egymástól távol. „Megállapodtunk, hogy egyikünk sem lehet távol egy hétnél tovább, és ez eddig nagyon jól működött” – nyilatkozta George Clooney a Daily Mirrornak.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

A színész, aki legutóbb felesége báját és különcségét dicsérte, képes a kompromisszumokra. Ezt korábban nem is gondoltuk volna róla.

Öreg Clooney nem vén Clooney

Mr. Clooney május 6-án töltötte be 54. életévét. Nem lehet eleget hangsúlyozni, mennyire örül a szívünk most, hogy a világ leghíresebb agglegényeként aposztrofált színész tavaly megtalálta a szerelmet, és oly sok kaland, illetve ágyas után végre férjként ünnepel. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.