plasztikai műtét mell alak fotó szexi Marjai Judit villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fotósnak, aki szinte ugyanúgy néz ki, mint húsz évvel ezelőtt, soha nem volt szüksége plasztikai műtétre.

Marjai Judit közösségi oldalán osztotta meg a fotót, melyen szexi dívaként pózol. A Life.hu megtudta, a fotós fejéből egy osztálytalálkozóra készülve pattant ki az ötlet, hogy megmutatja, minden testrésze eredeti, műtétektől mentes. Judit valóban úgy fest a fotón, mintha az húsz évvel ezelőtt készült volna, és nem most.

Fotó: Marjai Judit

"Mikor én állok az objektív lencséje előtt, engem is letaglóz ez a fekete fenevad, a sötét pillantású, egyszemű lény, a saját fényképezőgépem. A hideg, éles, űrlény tekintetű, fekete párduc" - írta Judit a kép mellé.

Tóth Gabi is kipróbálta az internetes társkeresésthttp://www.life.hu/intim/20150514-toth-gabi-enekesno-az-x-faktor-mentora-kiprobalta-az-internetes-tarskeresest-de-egy.htmlAz énekesnő nem tagadja, kacérkodott a gondolattal, hogy az interneten keres társat.IntimFotó: Zsigmond László/Life.huDobó Kata és párja Anger Zsolt intim pillanataikba engednek bepillantásthttp://www.life.hu/intim/20150513-dobo-kata-szineszno-es-parja-anger-zsolt-szinesz-intim-pillanataiba-enged-bepillantast.htmlA Közelebb című darabban civakodó párt alakít Dobó Kata és párja, sőt a színésznő egy szenvedélyes jelenetben meg is csalja Zsoltot.IntimFotó: Zsigmond László/Life.huFilmbeillő lánykérése volt Muri Enikőnekhttp://www.life.hu/intim/20150512-muri-eniko-az-rtl-klub-x-faktor-enekesnojenek-eljegyzese-a-jobaratok-cimu-sorozat-egyik-jelenetehez.htmlKi ne emlékezne a Jóbarátok című sorozat jelenetére, melyben Chandler gyertyákkal teli lakásban megkéri Monica kezét? Muri Enikőre pont ez várt.IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huVéget ért Seres Dani házasságahttp://www.life.hu/intim/20150507-seres-daniel-a-tv2-joban-rosszban-sorozat-rosszfiujanak-hazassaga-veget-ert-egy-harmadik-miatt.htmlA Jóban Rosszban rosszfiújának három év után egy harmadik fél miatt ért véget a házassága.IntimOrigoColin Farrell szexi felsőtestet villantotthttp://www.life.hu/intim/20150508-colin-farrell-vilaghiru-szinesz-szexi-felsotestet-villantott-amikor-csurom-vizesen-felmeztelenul.htmlA világhírű színész csuromvizesen, félmeztelenül távozott a jógaóráról és természetesen volt, aki lencsevégre kapja, így egy szexi pasival már beljebb vagyunk ma.Intim--7 tuti ok, amiért üzletemberekkel jobb a szexhttp://www.life.hu/intim/20150511-a-szex-jobb-ha-uzletemberrel-csinalod-7-ok-hogy-inkabb-vele-szexelj.htmlVegyünk egy kis leleményességet, adjunk hozzá határozott személyiséget, hintsük meg ambíciókkal, és megkapunk egy ellenállhatatlan férfit. Ő az, aki mer vállalkozni, és bele mer fogni valami újba, és ez nemcsak az üzleti életben, de a hálószobában is igaz rá. Íme, hét ok, amiért jó a szex egy üzletemberrel.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.