Bűnöző rapper jegyezte el a 17 éves Kylie Jennert?

Forrás: Instagram/ Kylie Jenner -
sztriptíztáncosnő eljegyzés Kylie Jenner lopás csalás Tyga zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ősszel kezdett randizgatni a Kardashian-család legifjabb tagja és Tyga. Kylie legújabb Instagram fotóján egy eljegyzési gyűrűt véltek felfedezni az ujján, így elindultak a találgatások a párocskáról.

Tyga, a 25 éves rapper állítólag eljegyezte Kylie Jennert. A fiú neve egyébként a Thank You God Always szavakból (köszönöm isten örökké) kreált mozaikszóból áll össze.

Tyga Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Szexuális zaklatás, csalás és lopás vádjával is gyanúsították már a fiatalembert, 2012-ben pedig egy sztriptíztáncosnőtől született gyereke. Mindezen információk birtokában elmondhatjuk, hogy nem valami szimpatikus nekünk a srác, és reméljük nem is hagyják megházasodni a szájpumpáló 17 éves a celebnőt.

Íme a gyanús fotó Forrás: Instagram/ Kylie Jenner

Levédetné nevét Kendall és Kylie Jenner

A híres-hírhedt Kardashian-család két ifjú tagja, Kendall és Kylie komoly intézkedéseket tett annak érdekében, hogy más ne használhassa fel nevüket. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.