Ezért buknak a férfiak az okos nőkre?

Forrás: Thinkstock -
nők mellméret gondoskodás okos testméret gyereknevelés láb intelligencia férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, ami a mellbőségnél és más testméreteknél is fontosabb: most kiderült, miért tartják olyan fontosnak a férfiak, hogy egy nőnek legyen esze.

Bár a 90-60-90-es testméretek valóban szemrevalóak tudnak lenni, egy legújabb kutatás szerint azonban mégsem ez a legfontosabb, amikor a férfi párt választ magának.

Forrás: Thinkstock

Pasivallomás: tényleg a méret a lényeg?

Bár egy tudós szájából hallani is megnyugtató, hogy mégsem a keblünk bősége az elsődleges tényező a párválasztásnál, ám mint ahogyan általában mindenben, a férfiaknak erről is megvan a véleménye. A Life.hu korábban ITT faggatta ki férfiúinkat arról, milyen szerintük az ideális cici.
Nyalakodós fotóval ünnepelte évfordulóját Kim Kardashian és Kanye West http://www.life.hu/intim/20150525-kim-kardashian-es-kanye-west-nyelv-csokkal-unnepelte-elso-hazassagi-evfordulojat.html Egy éve mondta ki egymásnak a boldogító igent a világ egyik leghíresebb celebpárja. Boldog évfordulót! Intim -- Kiderült, hogy Andy Vajna volt-e az oka a magyar sztárpár szakításának http://www.life.hu/intim/20150525-nem-andy-vajna-miatt-szakitott-bochkor-gabor-es-dobo-kata.html Bochkor Gábor elmesélte Friderikusznak, hogy is történt az a bizonyos szakítás Dobó Katával. Kiderült, Andy Vajna volt-e az oka, hogy különváltak. Intim Origo Milliós esküvő! Összeházasodott sármos vőlegényével Michelle Keegan http://www.life.hu/intim/20150525-michelle-keegan-es-mark-wright-osszehazasodtak.html Elkelt a világ egyik legszexisebb nője: a Coronation Street sztárja hatalmas felhajtás közepette ment hozzá jóképű vőlegényéhez. Intim Origo Szelfibotos dubajozás vagy klasszik Keszthely? Hisztibiztos nyaralásleckék az első közös vakációhoz http://www.life.hu/intim/20150522-elso-kozos-nyaralas-a-pasiddal-iden-nyaron-erre-figyelj.html Úgy gondolod, elég ideje vagytok már együtt, hogy közösen nyaraljatok a pároddal? Készen álltok arra, hogy hosszú napokig nulla-huszonnégyben elviseljétek egymást? Pontosan tisztában vagytok azzal, mit jelent a másik számára a pihenés, hogyan viseli majd a kánikulát, és hogy mekkora a közléskényszere, vagyis hány szelfit akar majd lőni a Colosseum előtt? Intim -- Bochkor Gábor szexszel oldja meg vitáit http://www.life.hu/intim/20150525-friderikusz-rakerdezett-igaz-e-hogy-bochkor-gabor-szexszel-oldja-meg-vitait.html Ezúttal Bochkor Gábor volt összezárva Friderikusszal. A műsorvezető nem kímélte vendégét. Intim Origo Harry herceg örül, hogy nincs barátnője http://www.life.hu/intim/20150518-harry-herceg-nem-keres-baratnot-es-orul-annak-hogy-egyedul-van.html Vilmos herceg öccse köszöni, de jól érzi magát egyedül, és nem keres barátnőt. Intim --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.