Összezárva Friderikusszal szex Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal Bochkor Gábor volt összezárva Friderikusszal. A műsorvezető nem kímélte vendégét. 

Friderikusz Sándor egy újságban olvasta, hogy Bochkor Gábor szexszel oldja meg a vitáit. Rákérdezett, mire a rádiós annyit felelt, van benne valami.

Itt megnézheted a videót az esetről:

A világ legeslegrosszabb csajozós szövegeihttp://www.life.hu/intim/20150522-a-legrosszabb-csajozos-szovegek.htmlMindannyiunkkal megesett már, hogy odalépett egy csodálatos férfi, és mikor megszólalt, már veszített a varázsából. Összeszedtük a legvágyölőbb csajozós szövegeket, amiket remélhetőleg már egyik férfi sem használ egy nő felszedésére.IntimThinkstockSzelfibotos dubajozás vagy klasszik Keszthely? Hisztibiztos nyaralásleckék az első közös vakációhozhttp://www.life.hu/intim/20150522-elso-kozos-nyaralas-a-pasiddal-iden-nyaron-erre-figyelj.htmlÚgy gondolod, elég ideje vagytok már együtt, hogy közösen nyaraljatok a pároddal? Készen álltok arra, hogy hosszú napokig nulla-huszonnégyben elviseljétek egymást? Pontosan tisztában vagytok azzal, mit jelent a másik számára a pihenés, hogyan viseli majd a kánikulát, és hogy mekkora a közléskényszere, vagyis hány szelfit akar majd lőni a Colosseum előtt?Intim--A fekete ötven árnyalata? Avagy a kávé a természet Viagrájahttp://www.life.hu/intim/20150521-impotencia-merevedesi-zavar-napi-85-170-milligramm-koffein.htmlSzakemberek szerint napi 85-170 milligramm koffein elfogyasztása 42 százalékkal csökkenti az impotencia kialakulásának veszélyét. Egy adag instant kávé 100 milligramm, míg egy doboz kóla 40 milligramm élénkítő vegyületet rejt, vagyis lehet, hogy megoldódik a merevedési zavarok kérdése?IntimThinkstockCicivillantós modellt szúrt ki magának Lewis Hamiltonhttp://www.life.hu/intim/20150523-lewis-hamilton-gigi-hadid-modellel-fotozkodott-cannesban.htmlA Forma 1-es pilóta, aki már egy ideje a szinglik táborát erősíti, a dús keblű modellt, Gigi Hadidot nézte ki magának.Intim--10 pikáns szexlecke, amit a jókislányok az Alkonyatból tanulnak meghttp://www.life.hu/intim/20111222-14-dolog-amit-megtanulhatsz-a-twilightbol-azert-hogy-jol-mukodjon.htmlNem számít, hogy Edward- vagy Jacob-rajongó vagy-e, a Twilightból hasznos dolgokat tanulhatsz a szenvedélyről és a szerelemről is. Íme 10 tanulságos lecke az Alkonyat című filmből, amelyek megfogadásával vagy épp elkerülésével jobbá teheted a párkapcsolatodat.IntimOrigo"Kamerák előtt és kuncsaftokkal kényszerítettek szexre minket" - felszolgálónak ment Amerikába Roland, szexrabszolga lett belőlehttp://www.life.hu/intim/20150523-szexrabszolga-lett-az-amerikaba-felszolgalonak-ment-roland.htmlMegrázó interjút adott Steiner Kristófnak és a Díványnak az a fiatalember, aki egyike volt az Egyesült Államokban fogvatartott és szexrabszolgaságra kényszerített homoszexuális magyaroknak.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.