Ez annyira szép: mindenki erről az esküvői fotóról beszél!

Forrás: www.dwaynesimages.com -
fénykép esküvői fotózás menyasszony hűség internet Világ vőlegény imádkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egymásnak háttal, a másik kezébe kapaszkodva áll a menyasszony és a vőlegény nem sokkal azelőtt, hogy örök hűséget fogadnak egymásnak. A csodálatos, intim pillanatot megörökítő fénykép vírusként terjed az interneten és a sajtóban egyaránt. 

Szinte az egész világot bejárta az észak-karolinai fotós, Dwayne Schmidt által készített esküvői fénykép, amelyen a vőlegény, név szerint Caleb Earwood tengerészgyalogos és menyasszonya, Maggie Earwood egymás kezét fogva és a másiknak háttal, meghatottan állnak a falnál, mielőtt kimondanák a boldogító igent.

Forrás: www.dwaynesimages.com

5 esküvői fotós, akire érdemes odafigyelni

A legszebb pillanatok, giccsmentesen: ha fotóst választasz, érdemes törekedned a minőségi munkára, és persze az sem árt, ha választottadban akad némi kreativitás is. A Life.hu korábban ITT faggatott néhány magyar esküvői fotóst munkája szépségéről és kedvenc képeiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.