Rékasi Károly: "Jó simogatni Gerdát"

Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal -
szerelem József Attila Színház Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A József Attila Színház évadzáró sajtótájékoztatóján nem lehetett nem észre venni, hogy Rékasi Károly és Pikali Gerda odáig vannak egymásért. 

A szerelmes színészpárt - a romantikus összebújás láttán - a Bors újságírója nem csupán a jövőbeli szerepeikről, hanem kapcsolatukról is kérdezte. "Jó simogatni Gerdát" - jelentette ki Rékasi Károly, aki szerelmével ősszel a Boldogság című, kétszemélyes francia darabban tulajdonképpen saját útkeresésüket eleveníti fel. Ahogy a saját életükben, úgy a műben is két felnőtt, kisgyermekes, válófélben lévő ember találkozik, és lesz szerelmes - ahogy ez esetükben is történt.

Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal

"Előfordul, hogy két embernek nem a tervei szerint alakul az élete, de a sorstól kap egy második esélyt. A tapasztalataikat, kudarcaikat magukkal viszik az új kapcsolatba, és az a kérdés, tudnak-e élni a lehetőséggel, felülemelkedni a sérelmeiken. Ennek a folyamatát visszük színpadra. Életszerű, aktuális a darab, hisz mi is kaptunk egy második esélyt" - mondta a lapnak a színésznő.

"Ez egy nagyon klassz játék lesz. Lépten-nyomon bele tudunk lopni a saját életünk történé­seiből egy-egy szeletet. Gerda és én is eleget éltünk meg ahhoz, hogy ezt a kérdéskört izgalmassá tegyük" - tette hozzá Rékasi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.