Itt a vége? Tönkrement Jennifer Garner és Ben Affleck házassága

Forrás: AFP/Jason Merritt -
elköltözés hivatalos nyilatkozat házasság párkapcsolat válás Ben Affleck Jennifer Garner különélés házassági évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag már különköltöztek egymástól, és azt tervezik, hogy jövő hónapban hivatalosan is megerősítik: elválnak.

Valami nem stimmel Jennifer Garner és Ben Affleck háza táján - legalábbis a Radar Online egyik forrása szerint. A sztárházaspár, akik jövő hónapban ünneplik 10. házassági évfordulójukat, állítólag már készülnek arra, hogy a nyilvánosság előtt is bejelentsék: elválnak útjaik.

Itt a vége? Forrás: AFP/Jason Merritt

Ha valóban válásra kerül a sor, hatalmas összegen kezdhet el osztozkodni Ben és Jennifer: az In Touch magazin információi szerint 150 millió dollár, vagyis nagyjából 42 milliárd forint a tét.

A nőt jobban megviseli a válás, mint a férfit?

Egy friss kutatás ellentmond azoknak a közvélekedésben elterjedt nézeteknek, amelyek szerint egy nő alkalmazkodóképesebb, rugalmasabb, emiatt pedig gyorsan talpra tud állni válás után. Egészségileg ugyanis sokkal jobban megviseli a gyengébbik nemet egy hosszú éveken át tartó kapcsolat felbomlása - hogy milyen következményekkel jár, arról bővebben ide kattintva olvashatsz.
Nick Cannon is megerősítette: valóban válnak Mariah Carey-velhttp://www.life.hu/intim/20141210-mariah-carey-exferje-nick-cannon-megerositette-hogy-kulonvalnak-felesegevel.htmlHivatalosan is vége: az énekesnő exférje egy reggeli műsorban beszélt megromlott házasságáról, a család fontosságáról és a gyerekekről.Intim--Véget ért Seres Dani házasságahttp://www.life.hu/intim/20150507-seres-daniel-a-tv2-joban-rosszban-sorozat-rosszfiujanak-hazassaga-veget-ert-egy-harmadik-miatt.htmlA Jóban Rosszban rosszfiújának három év után egy harmadik fél miatt ért véget a házassága.IntimOrigoTommyboy és felesége mégis békésen válnak elhttp://www.life.hu/bulvar/20150422-tommyboy-es-felesege-bekesen-valnak-el.htmlMár nem háborúskodik feleségével az egykori villalakó, a 39 éves Tommyboy. Sikerült megegyezniük végre. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKim Kardashian és Kanye West házassági évfordulójukat ünneplikhttp://www.life.hu/csalad/20150523-kim-kardashian-es-kanye-west-hazassagi-evfordulojukat-unneplik.html2014. május 24-én házasodott össze az egyik leghíresebb celebpáros: Kim és Kanye. A hétvégén egy éves házassági évfordulójukat ünneplik Franciaországban.Család--Házasságon kívüli szex a férj beleegyezésével - Valóban ez a megoldás?http://www.life.hu/csalad/20150519-sok-no-szenved-a-hazassagaban-a-szex-hianyatol.htmlNoha általában a férjek privilégiuma arról panaszkodni, hogy kevés otthon a szex, bizony sok nő is szenved attól, hogy a férje szexuálisan elhanyagolja – ezeket az egykor vágytól fűtött férfiakat feleségeik szinte képtelenek maguk mellé berángatni az ágyba.CsaládThinkstockMilliós esküvő! Összeházasodott sármos vőlegényével Michelle Keeganhttp://www.life.hu/intim/20150525-michelle-keegan-es-mark-wright-osszehazasodtak.htmlElkelt a világ egyik legszexisebb nője: a Coronation Street sztárja hatalmas felhajtás közepette ment hozzá jóképű vőlegényéhez.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.