Gönczi Gábor megmutatta kedvesét, Ildit

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
Gönczi Gábor szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavalyi év végén robbant a hír, hogy Gönczi Gábor és Tatár Csilla házassága véget ért, a pár válik. Azóta mindkettőjük élete gyökeresen megváltozott, mindketten más oldalán találták meg a boldogságot.

Csilla nemrégiben osztotta meg a nagyközönséggel, hogy babát vár, most pedig Gábor a Facebook-rajongótáborának mutatta meg kedvesét. "Süt a nap" - kommentálta szerelméről készített fotóját a televíziós, barátai, ismerősei pedig boldogságot kívántak neki új kapcsolatához.

Gönczi Gábor barátnőjéről egyelőre nem sokat tudni, annyit azonban az RTL Klub műsorvezetője elárult, egy rendezvényen ismerkedett meg új kedvesével, aki pszichológusként tartott tréningeket. "Nem sokkal azután, hogy összeomlott minden, épülni kezdett a jövő. Ildivel a saját terveinket szövögetjük, és magunkra, a saját boldogságunkra koncentrálunk" - nyilatkozta.

Forrás: Facebook/Gönczi Gábor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.