Romantikus cukisággal lepte meg Hajdú Sarka Katát - "Pipacskirálylány"

Sarka Kata pipacs szerelem Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házaspár immár 9 éve van együtt, és úgy tűnik, a tűz a mai napig ég a kapcsolatukban. Rendszeresen megajándékozzák egymást: legyen az például egy nagyobb értékű utazás vagy csupán egy apróság. 

Kata a legutóbb boldogan mutatta a Facebookon rajongónak, hogy micsoda virágot szedett neki Péter. "Pipacskirálylány. A férjemtől kaptam" - írta. Hát nem aranyos?

Rómában romantikáztak

Sarka Kata romantikus római vakációval lepte meg férjét, a pár pedig szemmel láthatóan szuperül érzi magát Olaszországban. A Life.hu sztárszerzője, Sarka Kata és Péter imádnak utazni, és ahogy mindig, most is megnézik a helyi nevezetességeket és természetesen kipróbálják az olasz gasztronómia remekeit is. Fotót az útról ITT láthatsz.
Forrás: Facebook/Sarka Kata
Balesetveszélyesek az örök szerelmet szimbolizáló lakatok Párizsban - Eltávolítják őkethttp://www.life.hu/intim/20150530-vegleg-eltavolitja-hetfotol-a-parizsi-onkormanyzat-a-tobb-szazezer-szerelemlakatot-a-pont-des-arts.htmlVégleg eltávolítja hétfőtől a párizsi önkormányzat a több százezer szerelemlakatot a Pont des Arts gyalogoshídról, ahol a rácsozott korlát egy része a lakatok súlyától tavaly leszakadt. IntimThinkstockGönczi Gábor megmutatta kedvesét, Ildit http://www.life.hu/intim/20150529-megmutatta-kedveset-gonczi-gabor.htmlA tavalyi év végén robbant a hír, hogy Gönczi Gábor és Tatár Csilla házassága véget ért, a pár válik. Azóta mindkettőjük élete gyökeresen megváltozott, mindketten más oldalán találták meg a boldogságot.Intim--Rékasi Károly: "Jó simogatni Gerdát"http://www.life.hu/intim/20150527-rekasi-karoly-es-pikali-gerda-a-francia-boldogsag-cimu-ketszemelyes-darabban-a-jozsef-attila.htmlA József Attila Színház évadzáró sajtótájékoztatóján nem lehetett nem észre venni, hogy Rékasi Károly és Pikali Gerda odáig vannak egymásért. Intim--Dani Mathers az év legjobb nője a Playboy szerinthttp://www.life.hu/intim/20150516-dani-mathers-az-ev-legjobb-noje-a-playboy-szerint.htmlA Playboy május 14-én jelentette be, hogy 2015-re Dani Mathersnek ítélte a Playmate of the Year címet. IntimOrigoTárskereső oldalra regisztrált Medveczky Ilona - "De, hogy milyen levelek jönnek a 16 évestől 91-ig!"http://www.life.hu/intim/20150513-tarskereso-oldalra-regisztralt-medveczky-ilona-meselte-az-osszezarva-frierikusszalban.htmlFiataloktól és idősebbektől egyaránt kap leveleket a táncművésznő, aki a mai napig hisz abban, hogy társra találhat.Intim--Rómában romantikázik Sarka Kata és Hajdú Péterhttp://www.life.hu/intim/20150520-romaban-romantikazik-sarka-kata-es-hajdu-peter.htmlSarka Kata a hétvégén a Facebookján újságolta el rajongóinak, hogy immár 9 éve van együtt Hajdú Péterrel, és nagyon boldogok. Most pedig nem mindennapi meglepetéssel kedveskedett férjének. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.