Andor Éva: „Nem lesz esküvő!"

Forrás: TV2 -
esküvő TV2 távozás híradós Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hete távozott a TV2-től a híradós, akinek, azóta több ideje jut magára és párjára, de az esküvő még várat magára.

Andor Éva annak ellenére, hogy elvesztette munkáját nem búslakodik, előre néz és miután ő és párja is távozott a TV2-től együtt utaztak Európa legromantikusabb városába, Párizsba. A leánykérésre azonban nem került sort – írja a hot.!

Forrás: TV2

„Most többet lehetünk együtt a párommal és ezt nagyon élvezzük. Ez is egy jó része a változásnak. Az esküvőt azonban még nem tervezzük" – mondta Éva.

Tóth Gabi: „Nehéz párt találnom"http://www.life.hu/intim/20150604-toth-gabi-enekesno-az-xfaktor-mentora-bevallotta-miert-nehez-part-talalnia.htmlAz énekesnő őszintén vallott párkeresési problémáiról, amit tüzes temperamentumának tulajdonít.Intim--Peller Mariann párja egy „vadállat" volthttp://www.life.hu/intim/20150603-peller-mariann-musorvezeto-parja-egy-vadallat-volt.htmlMariann elárulta, volt olyan párja, akinél ő jóval erősebb személyiség volt, közvetlenül utána viszont egy „vadállatot" választott.Intim--Marjai Judit szexi, mellvillantós fotót posztolthttp://www.life.hu/intim/20150519-marjai-judit-fotos-irto-szexi-foton-mutatta-meg-tokeletes-alakjat-osztalytalalkozoja-elott.htmlA fotósnak, aki szinte ugyanúgy néz ki, mint húsz évvel ezelőtt, soha nem volt szüksége plasztikai műtétre.Intim--Íme, a pár, akik úgy jöttek össze, mint a Micsoda nő! főszereplőihttp://www.life.hu/intim/20150603-ime-a-par-akik-ugy-jottek-ossze-mint-a-micsoda-no-foszereploi.htmlNem mindennapi a dúsgazdag 58 éves férfi és 28 éves nő megismerkedésének története. IntimNorthfotoBozótharcosok klubja? Idén se büntessük dzsumbujjal a pasikathttp://www.life.hu/intim/20150427-szortelenites-nyaron-mi-kell-a-ferfinak-mi-tetszik-nekik-pasi-velemenyek-a-szortelenitesrol.htmlJúnius első napján hivatalosan is kezdetét veszi a nyár, ez azonban nem könnyíti meg a nők dolgát, sőt. Eddig legalább takargathattuk a nem túl tökéletes részeket, most azonban mindent ki kell tennünk, ha nem akarunk rommá sülni a napon. A lenge ruhákhoz tartozó összeérő combok drámája után pedig ott van a szőrtelenítés is, ami szintén nagy mumus. És nem csak a lábunkon.IntimThinkstockBozótharcosok klubja? Idén se büntessük dzsumbujjal a pasikathttp://www.life.hu/intim/20150427-szortelenites-nyaron-mi-kell-a-ferfinak-mi-tetszik-nekik-pasi-velemenyek-a-szortelenitesrol.htmlJúnius első napján hivatalosan is kezdetét veszi a nyár, ez azonban nem könnyíti meg a nők dolgát, sőt. Eddig legalább takargathattuk a nem túl tökéletes részeket, most azonban mindent ki kell tennünk, ha nem akarunk rommá sülni a napon. A lenge ruhákhoz tartozó összeérő combok drámája után pedig ott van a szőrtelenítés is, ami szintén nagy mumus. És nem csak a lábunkon.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.