Fluor Tomi becsajozott – Megmutatta gyönyörű barátnőjét

Fluor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rossz hír a rajongó lányoknak: Fluor Tomi szerelmes. Az énekes az Instagramon mutatta meg kedvesét. 

"Lotti befejezte az iskolát, és újra itthon él. Egy ideje már együtt vagyunk. Nyolc gyereket szeretnénk, és Lotti már az esküvői katalógusokat lapozgatja" - mesélte a Borsnak Fluor.

Forrás: Instagram/Fluor Tomi

"Sosem laktam még barátnővel, és hiszek abban, hogy egy kapcsolatban a külön töltött időnek is megvan a maga varázsa" - tette hozzá, és azt is, hogy egyelőre nem tervezik az összeköltözést.

Romantikus cukisággal lepte meg Hajdú Sarka Katát - "Pipacskirálylány"http://www.life.hu/intim/20150530-romantikus-cukisaggal-lepte-meg-hajdu-peter-sarka-katat.htmlA házaspár immár 9 éve van együtt, és úgy tűnik, a tűz a mai napig ég a kapcsolatukban. Rendszeresen megajándékozzák egymást: legyen az például egy nagyobb értékű utazás vagy csupán egy apróság. IntimFotó: Zsigmond László/Life.huBalesetveszélyesek az örök szerelmet szimbolizáló lakatok Párizsban - Eltávolítják őkethttp://www.life.hu/intim/20150530-vegleg-eltavolitja-hetfotol-a-parizsi-onkormanyzat-a-tobb-szazezer-szerelemlakatot-a-pont-des-arts.htmlVégleg eltávolítja hétfőtől a párizsi önkormányzat a több százezer szerelemlakatot a Pont des Arts gyalogoshídról, ahol a rácsozott korlát egy része a lakatok súlyától tavaly leszakadt. IntimThinkstockRómában romantikázik Sarka Kata és Hajdú Péterhttp://www.life.hu/intim/20150520-romaban-romantikazik-sarka-kata-es-hajdu-peter.htmlSarka Kata a hétvégén a Facebookján újságolta el rajongóinak, hogy immár 9 éve van együtt Hajdú Péterrel, és nagyon boldogok. Most pedig nem mindennapi meglepetéssel kedveskedett férjének. IntimOrigoVallomás: Nőügy miatt vesztette el barátját Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/intim/20150512-nougy-miatt-vesztette-el-baratjat-berki-krisztian.htmlSzerelemről és barátságról beszélgetett vendégével Hódi Pamela és Berki Krisztián. Sok egyéb mellett az is kiderült, hogy Berkivel előfordult már, hogy egy szerelem miatt vesztette el az egyik barátját. Hogy miként, azt az alábbi videóból megtudjátok. Intim--Delhusa Gjon új párjáról mesél: "Nem az a fontos, hogy én kit viselek el, hanem, hogy engem ki visel el"http://www.life.hu/intim/20150424-delhusa-gjon-uj-parjarol-mesel.htmlKedveséről mesélt a Life.hu riporterének, Németh Máténak Delhusa Gjon. Elmondta, még nem médiaérett a kapcsolatuk és arról is beszélt, miként éreznek egymás íránt. IntimOrigoDebreczeni Zita vallomása Gianniról: "Egészen másnak képzeltem" - Most akkor mi lesz?http://www.life.hu/intim/20150419-debreczeni-zita-vallomasa-giannirol-egeszen-masnak-kepzelte-a-parjat.htmlSokáig nem beszéltek kapcsolatukról, aztán csak félszavakban, de amikor a Glamour-gálán együtt jelentek meg, már nem tagadták a nyilvánvalót: egy párt alkotnak. IntimFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.