Az idősebb férfiak is gyakran nyúlnak magukhoz

Forrás: Thinkstock -
maszturbálás maszturbáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan hiszik azt, hogy ötven év felett már nincs szexualitás és erotika. De ez közel sincs így! 

Egy tesztre 50 év felettiek válaszoltak, ennek eredményeként kiderült, koránt sem múlik el a szexuális vágy ennyi idős korban.

Forrás: Thinkstock

A teszt férfi kitöltőinek 70 százaléka legalább hetente, 80 százaléka legalább kéthetente szeretkezik. A nők 82 százalékának lenne hetente igénye az erotikára, akár önmagával, akár partnerrel. Az idősebb korosztály elenyésző részének van bűntudata, ha maszturbál, a válaszoló férfiak 40, nők 30 százaléka végez önkielégítést legalább kéthetente egyszer.

Ötven év felett sokan lemondanak a szexualitásról, pedig nem kellene. Bár változókorban alábbhagy a szexuális vágy, nem szégyen segítséget kérni, illetve otthon is érdemes újra feléleszteni a tüzet a partnerekkel.

Zabolátlan kancák, eszközként használt csődörök? Légy a lovaglás nagymestere!http://www.life.hu/intim/20130715-szex-orgazmus-parkapcsolat-a-lovaglas-muveszete-igy-lehetsz.htmlA lovaglás nem csak azt jelenti, hogy "zsupsz, nyeregbe pattansz", ennél sokkal többről van szó: változatosság, játékosság és kommunikáció nélkül nagyon gyorsan csökken az izgalmi barométer, és vége lesz a mókának, mielőtt a csúcsra érnétek. Ha nem elégszel meg középszerű élményekkel, a Life.hu most elárulja, hogyan emelheted művészi szintre a rodeózást.IntimThinkstockSokat túlórázik a pasid? Ezekben a szakmákban a legmagasabb a hűtlenek arányahttp://www.life.hu/intim/20150608-a-munkahely-a-hutlenseg-melegagya-ezek-a-leghutlenebb-szakmak.htmlVannak, akik úgy vélik, hogy a hűtlenség csak idő kérdése, amit felgyorsíthatnak a körülmények és a kínálkozó lehetőségek. Ha ezeket a tényezőket és a megcsalási hajlamot összekeverjük bizonyos foglalkozásokkal, a félrelépésnek sokkal nagyobb a valószínűsége. Legalábbis nemrégiben ez derült ki annak a brit weboldalnak a felméréséből, ami a viszonyt kereső házas emberek számára jött létre.IntimThinkstockKi ez a férfi Miranda Kerr ágyában?http://www.life.hu/intim/20150610-miranda-kerr-intim-fotot-posztolt-sebastian-faena-fotossal.htmlA világ egyik legjobban fizetett szupermodellje intim fotót posztolt Instagram-oldalára: egy férfival fekszik az ágyban. De vajon ki lehet ő?Intim--Azt mondta barátnőjének, hogy nyaralni megy, helyette megházasodott a focistahttp://www.life.hu/intim/20150609-papiss-cisse-focista-baratnoje-helyett-egy-masik-not-vett-felesegul.htmlPapiss Cisse a Newcastle United focistája két kapura játszott. Szépségkirálynő barátnőjének azt mondta, hogy nyaralni megy, de igazából házasodni utazott el. A lány a Twitterről értesült pasija frigyéről.Intim--A Miss Universe győztese a BL-döntő miatt szakított barátjávalhttp://www.life.hu/intim/20150608-nagy-nikoletta-a-miss-universe-gyoztese-a-bl-donto-miatt-szakitott-baratjaval.htmlNagy Nikoletta lett az univerzum legszebb magyar lánya. Öröme azonban nem lehetett felhőtlen, szakított a barátjával. IntimFotó: Zsigmond László/Life.hu64 testi hibát számolt össze magán Somahttp://www.life.hu/intim/20150607-64-testi-hibat-szamolt-ossze-magan-soma.htmlNehezen fogadta el magát a mamagésa. Testi hibáit számolgatta, kineziológushoz és családállításra járt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.