Vége! Szakított Cserpes Laura és Berki Krisztián

Forrás: TV2 -
párkapcsolat Cserpes Laura dráma celeb szakítás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hónappal ezelőtt mindenkit meglepett, hogy Berki Krisztián és Cserpes Laura egy pár. Hát, a kétkedőknek igazuk lett: már nem az. 

Cserpes Laura a Bestben mesélt a történtekről.

"Krisztián és köztem soha nem volt esélye igazán elmélyülni a szerelemnek. Igaz, rengeteget beszélgettünk, jól éreztük magunkat egymás társaságában, mégsem fejlődött tovább ez a kapcsolat. Voltak persze szép pillanataink, de az időhiány megakadályozta, hogy el tudjunk mélyülni ebben a viszonyban, és szorosabbá válhasson a kapcsolatunk, úgyhogy tulajdonképpen még az ismerkedés szakaszában véget ért. Szeretném, ha mindenki tudná, már nem vagyok részese Krisztián életének" - nyilatkozta az énekesnő.

Forrás: TV2

Avagy annyi nő hitte már, hogy egy férfi megváltozik érte...

Miként lett Cserpes Laura és Berki Krisztián egy pár? A véletlen szándékossággal elkövetett közös posztok, a nagy bejelentés, utána reggelre sebtiben ledílelt mokkás interjú, az exférj, Fekete Dávid állandó szakértése a témában, és a megállíthatatlan kommentcunami mind-mind a szerelmespár malmára hajtották a vizet. De vajon működhet ez az egész a tévén és a címlapokon kívül is? Tettük fel a kérdést korábban, és lám, kiderült, hogy egy férfi megint nem tért jó útra...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.