Nemnélkülivel randizik Miley Cyrus

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
Miley Cyrus amfAR Tyler Ford nemi identitás nemnélküli randi New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányhősnő nemnélküli barátjával jelent meg kézenfogva a tegnap esti New York-i amfAR gálán.

A biszexuális énekesnő egy csupaszív ruhában jelent meg Tyler Forddal, aki neme szerint agender, vagyis nemnélküli. Miley Cyrus Twitter oldalán a randijának nevezte Tylert.

Forrás: AFP/Neilson Barnard

Az énekesnő, aki állatokkal soha nem szexelne, és nemnélküli párja egyébként beszédet is mondtak a gálán, ahol nemi identitásukról vallottak: „Soha nem tudtam magam meghatározni a hagyományos keretek szerint. Sok évbe telt, míg megtaláltam azokat a szavakat, amelyek pontosan leírnak engem, és amelyekkel most bátran kifejezhetem magam” – mondta Tyler.

Forrás: AFP/Bryan Bedder

Tyler Ford Forrás: Instagram/ Tyler Ford

Love story! Charlize Theron és Tom Hardy dublőrei egymásba szerettek a Mad Max forgatásán!http://www.life.hu/intim/20150616-mad-max-a-harag-utja-forgatasan-szeretett-egymasba-charlize-theron-es-tom-hardy-dublore.htmlNem akármilyen szerelmi történet szövődött a Mad Max: A harag útja forgatásán. A két főszereplő, Charlize Theron és Tom Hardy dublőrei egymásba szerettek, sőt már összeházasodtak, és megszületett első gyerekük is.Intim--Lewis Hamilton: "Egy jó kocsiban a legjobb a szex”http://www.life.hu/intim/20150616-lewis-hamilton-a-nemet-playboy-magazinnak-nyilatkozott-szexrol-es-szinglisegrol.htmlA Forma 1-es pilóta a Playboy magazinnak nyilatkozott szexről és szingliségről.Intim--Ezért nem szexel terhessége alatt Naya Riverahttp://www.life.hu/intim/20150616-naya-rivera-a-glee-szinesznoje-nem-szexel-terhessege-alatt.htmlA Glee színésznője szerint - aki egyébként első gyerekét várja férjével, Ryan Dorseyval - terhesen szexelni nagyon furcsa, így inkább nem is erőlteti a dolgot.Intim--Ezúttal kire vetette ki a hálóját Justin Bieber?http://www.life.hu/intim/20150615-justin-bieber-enekes-kendall-jenner-modell-baratnojet-hailey-baldwint-fuzi.htmlMiamiban nyaral az énekes és a modell, Hailey Baldwin, akik állítják, hogy csak barátság van közöttük, de mi ebben azért kételkedünk.Intim--Kristen Stewart anyukája: „Elfogadtam, hogy a lányom a nőket is szereti”http://www.life.hu/intim/20150615-kristen-stewart-szinszno-anyukaja-aldasat-adta-lanya-leszbikus-kapcsolatara.htmlA színésznő másságáról már egy éve felröppentek a pletykák, néhány hónapja pedig már azt is tudjuk, hogy egykori személyi asszisztensnőjével szinte már elválaszthatatlanok.Intim--Leleplező könyvet ír egykori barátnője a Playboy-király Hugh Hefnerrőlhttp://www.life.hu/intim/20150611-holly-madison-hugh-hefner-egykori-baratnoje-kitalal-a-playboy-vezetojerol.htmlDown The Rabbit Hole (vagyis Lent a nyúl üregében) címmel jelenik meg hamarosan Holly Madisonnak, Hugh Hefner korábbi első számú barátnőjének a könyve, amelyben állítólag jó sok botrányos dolgot írt ki magából.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.