Könnyek között mondott köszönetet Rékasi Károly Pikali Gerdának

támogatás köszönet díj szerelem Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A József Attila Színház évadzáró ülésén komoly kitüntetést kapott Rékasi Károly. Élete egyik legnagyobb elismeréséért Pikali Gerdának mondott köszönetet.

„Köszönöm, Gerda, hogy bíztál és hittél bennem" – mondta könnyeivel küszködve a színész, aki József Attila-gyűrűt kapott. Rékasi a szerelme kezét szorongatva ült a nézőtéren, és alig hitte el, hogy őt jutalmazzák ezzel a fontos kitüntetéssel – adta hírül a Story magazin.

Forrás: Facebook/ Rékasi Károly

A színészeknek, akik a színpadon és az életben is egy párt alkotnak, nagyon különleges a kapcsolatuk. Régóta ismerték a másikat, aztán egyszer csak igazán egymásra találtak: „Sokáig valóban csak kollégák voltunk, akik a próba szüneteiben beszélgetnek. Kiderült azonban, hogy egyikünk házassága sem idilli már régen, két megtört embert segített a sors ahhoz, hogy társakká váljanak. Az érzelmek mindkettőnknél elsöpörték a kételyeket. Károly az a férfi, akire mindig is vágytam” – nyilatkozta korábban Gerda.

A díjátadón Rékasi végig Gerdát figyelte, tőle várva a biztatást. A színésznő láthatóan rengeteg erőt és támogatást ad Rékasinak, aki ismerősei szerint sokat változott. Míg Détár Enikővel sokszor egymás riválisainak érezték egymást, és többször alakult ki közöttük versengés, Pikali Gerda az a nő, aki támogatja a színészt, és felnéz rá. Erre vágyott Rékasi Károly, aki manapság csak úgy szárnyal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.