Miley Cyrus modell Stella Maxwell Palvin Barbara barátnő Victorias Secret kapcsolat biszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sütilányból lett vetkőzőművész barátai szerint, jelenleg a Victoria's Secret modellel, Stella Maxwellel nyomul - aki, nem mellesleg a híres magyar modell, Palvin Barbara egyik jó barátnője.

Hol van már Patrick Schwarzenegger? A biszexualitását nyíltan vállaló énekesnő, aki néhány hónappal ezelőtt szakított a Terminátor fiával, barátai szerint Palvin Barbi kedvenc New York-i barátnőjével, Stella Maxwellel kavar.

Forrás: Instagram/Miley Cyrus

- mondta el a Confident@l lapnak a pár egyik közeli ismerőse. Mileyt és Stellát az énekesnő egyik jó barátja és egyben asszisztense, Cheyne Thomas mutatta be egymásnak, és bizony „barátság volt első látásra."

Olyannyira, hogy Stella még akkor is ott volt, amikor Mileynak el kellett távolíttatnia bölcsességfogát márciusban. Stella Maxwell, akit a Victoria's Secret angyalaként ismert meg a világ, a mi Palvin Barbaránk egyik jó barátnője: a magyar modell korábban ITT beszélt arról, hogyan ismerték meg egymást.

Így lett botrányhős Miley-ból

A tinisztár korábban loknis, babás kishercegnőként pózolt a vörös szőnyegen, oldalán az ifjú szőke herceggel, Liam Hemsworth-szel. Mára azonban minden megváltozott: a vőlegénye megpattant, Mileyból pedig egy vadóc, popsirázó, igencsak extrovertált sztár lett, aki igyekszik minden eseményen feltűnést kelteni. A Life.hu sem mehetett el Miley botrányhőssé válása mellett - róla szóló cikkünket ide kattintva olvashatod el.

Kihagyhatatlan videó: így bohóckodik Miley Cyrusra Anne Hathawayhttp://www.life.hu/news/20150407-anne-hathaway-miley-cyrus-wrecking-ball-cimu-szamat-parodizalja-ki-egy-amerikai-showmusorban.htmlEgy Oscar-díjas színésznőn nem foghat ki egy paródia: nézd meg, milyen parádésan utánozza le Miley Cyrust Anne Hathaway!NewsOrigoEljegyezte volt szerelmét Harry herceg?http://www.life.hu/intim/20150618-harry-herceg-es-cressida-bonas-ujra-osszejottek-es-el-is-jegyeztek-egymast.htmlNem csupán a káposzta jó felmelegítve? Cressida Bonas és Harry herceg a hírek szerint ismét egy pár, ráadásul a herceg állítólag már meg is kérte a lány kezét.Intim--Miley Cyrus meztelenebb, mint valaha – Pucér fotósorozat készült az énekesnőrőlhttp://www.life.hu/trend/20150114-miley-cyrus-a-v-magazin-fotosorozataban-vetkozott-meztelenre.htmlKöztudottan imád vetkőzni, így meg sem lepődtünk a provokatív énekesnő legújabb sorozatán. De azért mégis: lehet-e fokozni a meztelenkedést?TrendOrigoKorda György és Balázs Klári: „Ki sem jöttünk a hálószobából!"http://www.life.hu/intim/20150618-korda-gyorgy-es-balazs-klari-35-ev-hazassag-utan-is-imadjak-es-rajonganak-egymasert.htmlTöbb mint 3 évtizednyi házasság után is imádják egymást: a 76 éves énekest a mai napig lázba tudja hozni csinos felesége!IntimOrigoHarisnyás sztripperként lépett színpadra Miley Cyrushttp://www.life.hu/trend/20141204-miley-cyrus-csillogo-mellbimbotapaszokban-adott-koncertet-miamiban.htmlAz énekesnő ezúttal sem okozott csalódást megjelenését illetően: egy szál harisnyában, csillogó tapaszokkal a mellein érkezett koncertet adni Miamiba.Trend--Szeretőt tart Elton John házastársa?http://www.life.hu/intim/20150615-elton-john-hazastarsa-david-furnish-szeretot-tart.htmlNem csupán lakást vásárolt neki, hanem állítólag nyaralni is elvitte személyi edzőjét a legendás énekes-dalszerző házastársa, David Furnish.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.