Titokzatos barna szépséggel romantikázott Owen Wilson

Forrás: AFP/Justin Tallis -
titokzatos Owen Wilson barátnő lány Franciaország romantika szerelem ismeretlen teniszbajnokság flörtölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy nőcsábász hírében álló színészt a francia nyílt teniszbajnokságon kapták lencsevégre a nála több mint 20 évvel fiatalabb Wan-Yi Sweetinggel.

Mindenki meglepődött, amikor Owen Wilson egy ismeretlen barna hölggyel flörtölte végig a francia nyílt teniszbajnokság 13. napját - nézd csak meg ITT, mennyire jól érezték magukat együtt!

Forrás: AFP/Justin Tallis

A Woman's Day információi szerint a lány nem más, mint a brit-kínai felmenőkkel rendelkező Wan-Yi Sweeting, akivel a lap úgy tudja, hogy már egy egész hete együtt turbékol a világhírű színész. Wan-yi, aki 21 évvel fiatalabb Wilsonnál, szintén teniszezik, ezen kívül jelenleg Bostonban tanul, és híres sportolók menedzselésével foglalkozik.

Kíváncsiak vagyunk, meddig marad a lány mellett a 46 éves színész, akinek tavaly született meg második gyermeke egy futó kalandjából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.