Szinetár Dóra és Makranczi Zalán összeházasodtak

Forrás: RTLKLUB -
házasság Makranczi Zalán Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészpár a bulvármédia teljes kizárásával, a legnagyobb titokban kelt egybe. 

Színházi munkáiról, szabadúszóságáról, a bulvárral való viszonyáról és házasságáról beszélgetett a nullahategy.hu Makranczi Zalánnal. Igen, házasságról, ugyanis a színész a legnagyobb titokban feleségül vette Szinetár Dórát.

Forrás: RTLKLUB

"...Szűk családi körben egybekeltünk. Férj és feleség vagyunk. Rengeteg energiánkat emésztette föl az, hogy ne tudja meg a bulvár, és ne küldjenek fotósokat az esküvőre. Szerinted ez normális? Én azt nem fogom letagadni, hogy a feleségem (miért is tenném, hiszen boldog vagyok), de mutogatni sem szeretném azt, hogy választottunk gyűrűt, ruhát, hajgumit, virágföldet, milyen lesz az esküvői menü, és nem szeretnék beszélni arról, hogy milyen érzés kimondani az igent. Na, ez aztán tényleg magánügy!" – nyilatkozta Zalán.

"Egyébként Dóri sajtófőnöke átnézte azokat a cikkeket, amelyek rólunk jelentek meg… Kiderült, hogy az elmúlt két évben összesen négy olyan írás jelent meg, amelyikben mind a ketten megszólaltunk. Dórinak sem könnyű, mert neki figyelembe kell vennie, hogy én nem szeretnék a bulvárvilágban lenni, nekem figyelembe kell vennem, hogy bizonyos szintig mégis benne kell lennem. És ennek csak egy oka van, hogy szeretem a feleségem!" – jelentette ki a bulvárszerepléseikkel kapcsolatban.

Izmos, napbarnított adonisz, mint tökéletes férj? Ugyan már!http://www.life.hu/intim/20150619-a-sportolo-focizo-kigyurt-ferfi-a-boldog-hazassag-titka-egy-friss-kutatas-szerint.htmlEgy friss kutatás szerint a boldog házasság titka lehet, ha a férj edzett. Egy aktív férfi felesége ugyanis kisebb eséllyel szenved depresszióban. Ez azért persze nem ilyen egyszerű, így rögtön sikerült is bizonyítanunk az ellenkezőjét.IntimThinkstockRapidkéj az év legrövidebb éjszakáján - Szextippek a nyári napfordulórahttp://www.life.hu/intim/20150619-2015-junius-21-a-nyari-napfordulo-a-legrovidebb-ejszaken-is-erdemes-szexelni.htmlMint ismeretes, a nyári napforduló az év leghosszabb nappalát adja, következésképpen pedig a legrövidebb éjszakáját is. A nap június 21-én igencsak korán, 3 óra 46 perckor kel, és 19.44-kor nyugszik, hétfőn pedig szintén 3.46-kor bújik elő. Ez pedig ez jelenti, hogy ez a vasárnap éjszaka bizony jóval rövidebb lesz, mint a többi. Ettől függetlenül persze érdemes kihasználni.IntimThinkstockÁlomszép fotó! Rákasi Károly és Pikali Gerda a levendulamezőnhttp://www.life.hu/intim/20150621-rakasi-karoly-es-pikali-gerda-a-levendulamezon-kozos-szelfi.htmlAhogy azt korábban a Life.hu megírta, ez a hétvége egyértelműen a levenuláról szól. És ezt persze a színészpáros is nagyon jól tudja.Intim--Apa nélkül apák napján (is)http://www.life.hu/intim/20150619-apak-napjat-magyarorszagon-junius-harmadik-vasarnapjan-unneplik-kiveve-aki-nem.htmlAz apák napját világszerte számos különböző időpontban ünneplik. Magyarországon június harmadik vasárnapján, vagyis 2015. június 21-én üljük, legalábbis azok, akiknek van kivel, és van mit...IntimThinkstockEzzel ajándékozta meg Szandit férje a házassági évfordulójukonhttp://www.life.hu/intim/20150620-szandi-rozsakat-kapott-bogdan-csabatol-a-hazassagi-evfordulojukra.htmlSzandi és Bogdán Csaba a napokban ünnepelték 16. házassági évfordulójukat. A jeles alkalomról az énekesnő közösségi oldalán emlékezett meg és most az is kiderült, mit kapott ajándékba férjétől.Intim--Újabb szőke bombázóval mutatkozott Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/intim/20150620-berki-krisztian-szoke-bombazoval-fotozkodott-miskolcon.htmlBerki Krisztián és Cserpes Laura kapcsolata nemrég ért véget, de a magyar macsó újabb szőke bombázó társaságában mutatkozott. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.