"Ez majdnem akkora, mint az enyém" - Majka apró férfiasságáról nyilatkozott

pénisz TV2 férfiasság Hal a tortán Majka kolbász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hal a tortán adásában Majka a pénisze és egy mini bajor kolbászka között húzott párhuzamot.

Egy egészen kicsi kolbászt vett a kezébe a vacsoraasztalnál Majka, és nagy vallomást tett: "Ez majdnem akkora, mint az enyém, ami egy kicsit kisebb." Majd orrához vette, és kijelentette, ennek legalább jó szaga van. Bálint Toncsinak ez már sok volt, és füldugót kért, hogy ne kelljen tovább hallgatnia a csevelyt.

Ezek szerint a városi legenda, (azaz a néhány, Maya Gold önéletrajzi könyvében leírt információ) nem volt kacsa, és Majka tényleg egészen kis tollakkal ékeskedik?

Mindenesetre női fürdőruhában így néz ki.

Gyurta Dani újra szingli?http://www.life.hu/intim/20150624-gyurta-dani-es-szepsegkiralyno-szerelme-borkai-petra-allitolag-szakitottak.htmlEgyik legsármosabb olimpiai bajnok úszónk állítólag ismét szabad: Gyurta Dániel és a 2012-es Miss Alpok-Adria szépségverseny győztese, Borkai Petra kapcsolatának a jelek szerint vége. IntimOrigoÁrulkodó fotók: Szabó Zsófi újra szerelmes?http://www.life.hu/intim/20150624-szabo-zsofi-az-rtl-klub-sztarja-instagram-oldala-szerint-ujra-szerelmes.htmlNyilvános Instagram oldalának tanúsága szerint, új szerelem van Szabó Zsófi életében. Olyan érzésünk van, mintha a fiatal műsorvezető legszívesebben világgá kürtölné, hogy új párja van, vélhetően azonban a korábbi negatív tapasztalatai miatt nem teszi ezt. Ennek ellenére árulkodó fotókból nincs hiány a közösségi oldalán.Intim--Richard Gere megmutatta fiatal szerelméthttp://www.life.hu/intim/20150623-richard-gere-fiatal-baratnojevel-romantikazott-a-strandon.htmlA hollywoodi nőcsábász egy nála 33 évvel fiatalabb nővel jár, akivel már egy közös nyaraláson is túl vannak.Intim--Dúl a szerelem Aurelio és VV Dóri közötthttp://www.life.hu/intim/20150623-vv-aurelio.htmlKi hitte volna, hogy már egy hónapja dúl a szerelem a Való Világ 6 győztese, Aurelio és a Való Világ 7 playmate-je, VV Dóri között? A fiatalok most kapcsolatukról meséltek. IntimOrigoJames Bond otthon van, és főz - A feleség elárulja, milyenek a hétköznapok az akciósztárralhttp://www.life.hu/intim/20150622-rachel-weisz-elarulta-milyen-az-elet-daniel-craig-szinesszel.htmlDaniel Craig valójában nem az a macsó, akit a 007-es filmek alapján megismerhettünk. Felesége, Rachel Weisz elárulta, milyen a világhírű titkosügynökkel az élet.Intim--Álomszép fotó! Rákasi Károly és Pikali Gerda a levendulamezőnhttp://www.life.hu/intim/20150621-rakasi-karoly-es-pikali-gerda-a-levendulamezon-kozos-szelfi.htmlAhogy azt korábban a Life.hu megírta, ez a hétvége egyértelműen a levenuláról szól. És ezt persze a színészpáros is nagyon jól tudja.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.