Détár Enikő megpróbálja humorral oldani a fájdalmat

Forrás: MTI -
Détár Enikő válás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Détár Enikő, Ladinek Judit, Koós Réka: három gyönyörű nő, akik barátok lettek. Különbözőek, de a sorsuk kísértetiesen hasonló. Túl egy, vagy több, nehéz váláson, mára újra boldogok. Ha nem is teljesen, de jelentős részben a színésznők életéből merít a Madách Színházban hamarosan műsorra kerülő vígjáték. Éppen ezért a színésznők eredeti nevükön is szerepelnek a Bepasiztunk!-ban.

Ennek kapcsán készített interjút a Bors a három dívával. Elvált nőkről szól a darab, akik fájdalmas válás után keresik a boldogságot. Véletlen, hogy ennyire hasonlít a sorsuk a többiére? - tette fel a kérdést a lap, melyre Détár Enikő, aki elmondása szerint humorral oldja a fájdalmat, az alábbi választ adta: "Valóban van a darabban, ami nagyon személyes, ezért is használjuk a saját nevünket. Megpróbáljuk humorral oldani a fájdalmat, mind ilyenek vagyunk. Mélyen megéljük az életet, nagyon tudunk sírni, de össze is tudjuk szedni magunkat. Remélem, hogy ebből a darabból a férfiak is icipicit tanulnak."

Forrás: MTI

Mindhárman elváltak, túl lehet jutni egy ekkora traumán? - kérdésre Enikő így felelt: "Mindig érdemes újra és újra nekifutni, esélyt adni magunknak. Nekem ebben anyukám a pozitív példa. Ő képes volt újra és újra elkezdeni. Háromszor volt férjnél, mindig megözvegyült. Büszke vagyok rá, a bátorságára" - nyilatkozta a művésznő.

"Úgy élte meg az életet, hogy nem akart az összes csakrájára csombékot kötni. Nyitott maradt a világ felé. Igyekszem én is ilyen lenni. Ez persze nem jelenti azt, hogy semmi sem fájt. Az embernek magát kell kihúznia a gödörből. Merni kell nyitni akkor is, ha minden újban benne van az elbukás veszélye.

A teljes interjút a három színésznővel itt érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.