Elítéltek egy férfit, mert aktus közben húzta a párja haját és harapdálta a fenekét

Forrás: Thinkstock -
szex bíróság ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elítéltek egy 24 éves, angol pasit, mert szex közben húzta a kedvese haját, és megharapta a popsiját. Még ilyet!

Samuel Price-nak 200 fontot, azaz (a mai árfolyamon) közel 85 ezer forintot kell fizetnie egykori szexpartnerének, Elizabeth Sandlinnek, mondván aktus közben húzta a lány haját, és mert beleharapott a fenekébe - írja a DailyMail.

Forrás: Thinkstock

A pár nem először szexelt, korábban már többször lefeküdtek egymással. Ám a nő állítása szerint azon a bizonyos Valentin napi éjjelen a férfi túl messzire ment. A lány nehezményezte a hajhúzást és a popsiharapásdálást, ám miután a fiatalember elnézést kért, ott folytatták, ahol abbahagyták.

Vagyis miután Samuel visszakönyörögte a lányt az ágyba, nem állt le, ugyanúgy a combját harapdálta. Elizabeth ezért taxiba pattant, hazament, és felhívta a rendőrséget.

A férfi, akit végül 40 óra közmunkára ítéltek, így védekezett a bíróságon: "Hangosan nyögött közben, totál azt hittem, élvezi, nálam ez azt jelenti."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.