Te már lecserélted a profilképed? Így ünnepli a Pride-ot a Facebook

Forrás: Facebook/Leonardo DiCaprio -
öröm Facebook Pride
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-két kattintással mindenki könnyen, egyszerűen lecserélheti Facebook-os proflképét Pride-kompatibilisre. Te már megcsináltad?

Elszaporodtak az üzenőfaladon a színes, csíkos profilképek? Nem tudod, hogy mi ütött az ismerőseidbe? Nos, eláruljuk, hogy a Facebook "Ünnepeljük meg a Pride-ot!" akció keretében ajánlja fel, hogy a felhasználók átválthatják profilképüket.

Leonardo DiCaprio már csatlakozott. Forrás: Facebook/Leonardo DiCaprio

"A Facebook-csapat nevében boldog Pride-ot kívánunk!" - írják, miután a színes fotók melleti facebook.com/celebratepride linkre kattintva új fotót kaptunk. Neked hogy tetszik?

Mint ismeretes, pénteken egész Amerikában legális lett a melegházasság, így pedig nem meglepő, hogy a Facebook is előrukkolt valamivel. Alábbi cikkünkben olyan sztárokat gyűjtöttünk össze, akik közösségi oldalukon üdvözölték a döntést.

A teljesség igénye nélül: Barack Obama, Lewis Hmilton, David és Victoria Beckham, Hilaria Baldwin, Doutzen Kroes, Lena Dunham, Vanessa Hudgens, Milla Jovovich és persze Leonardo DiCaprio.

Elítéltek egy férfit, mert aktus közben húzta a párja haját és harapdálta a fenekéthttp://www.life.hu/intim/20150627-eliteltek-egy-ferfit-mert-szex-kozben-huzta-a-parja-hajat-es-harapdalta-a-feneket.htmlElítéltek egy 24 éves, angol pasit, mert szex közben húzta a kedvese haját, és megharapta a popsiját. Még ilyet!IntimThinkstockDétár Enikő megpróbálja humorral oldani a fájdalmathttp://www.life.hu/intim/20150627-detar-eniko-a-bepasiztunk-cimu-madach-szinhazas-szindarabrol-es-a-valasrol.htmlDétár Enikő, Ladinek Judit, Koós Réka: három gyönyörű nő, akik barátok lettek. Különbözőek, de a sorsuk kísértetiesen hasonló. Túl egy, vagy több, nehéz váláson, mára újra boldogok. Ha nem is teljesen, de jelentős részben a színésznők életéből merít a Madách Színházban hamarosan műsorra kerülő vígjáték. Éppen ezért a színésznők eredeti nevükön is szerepelnek a Bepasiztunk!-ban.Intim--Amikor már a csacsogás is a férfiak malmára hajtja a vizethttp://www.life.hu/intim/20150625-amikor-mar-a-csacsogas-is-a-ferfiak-malmara-hajtja-a-vizet.htmlAzt már tudjuk, hogy a jóképű férfiak kevesebb állásajánlatot kapnak, de most az is kiderült, hogy a pasiknak sikert hozhat, ha hajlandóak cseverészni egy kicsit az üzleti tárgyalások előtt. A nőkről azonban nem mondható el ugyanez, hiszen tőlük eredendően elvárják az ilyen magatartást.IntimThinkstockTinderkirálylány és a szőke herceg profilképe: Ezért húzzuk jobbra, aki tetszik?http://www.life.hu/intim/20150625-ezert-huzzuk-jobbra-a-tinderen-annak-a-kepet-aki-tetszik-nekunk.htmlAki valaha használta már a Tinder nevű, ismerkedésre (vagy inkább gyors szexre?) szolgáló okostelefon-alkalmazást, tudja, hogy jobbra kell húzni a kijelzőn annak a fotóját, akit szívesen megismerne a valóságban is. De hogy mi alapján szívecskézünk, vagy ikszelünk valakit? Jim Davies kanadai szakértő elárulta.IntimThinkstockBrutál popsimunka Éden Snjezitől: Videó!http://www.life.hu/intim/20150626-eden-snjezana-brutal-popsirazos-videot-pozolt-instagram-oldalara.htmlAzt már tudjuk, hogy Édes Snjezinek tökéletes a hátsója, legutóbb ugyanis épp azt mutatta meg, hogyan sütteti a formás tomport. Most extrém táncbemutatót tartott.IntimOrigoÉlvezd a forróságot is! Ezek 2015 nyarának legfinomabb szexpózaihttp://www.life.hu/intim/20150625-elvezd-a-forrosagot-is-ezek-2015-nyaranak-legfinomabb-szexpozai.htmlAzt már tudjuk, hogy 2015 szexpóza a talicska lett, ami persze a forró nyári estékre is igazi, erotikus csemege. A nagy melegben azonban könnyen lehet, hogy inkább olyan pozitúrákra vágyunk, amik nem annyira strapásak, könnyűek, gyorsak, és nem annyira izzasztóak. Ilyenekből gyűjtöttünk most párat.IntimThinkstock

x

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.