Chace Crawford Jason Statham Douglas Booth Josh Hartnett szülinap Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015 egy különleges év, július pedig egy különös hónap, méghozzá abból a szempontból, hogy sokkal több hírességet számlál, mint korábbi hónap-összeállításaink. És hogy mitől is olyan furcsa? Nos, mert 80 éves lesz Donald Sutherland, és 26 esztendős az a Daniel Radcliffe, akit körülbelül tízévesen ismertünk meg... 

Tom Cruise július 3-án lesz 53 éves

Tom Cruise, vagyis teljes nevén Thomas Cruise Mapother IV Syracuse-ban, New York államban látta meg a napvilágot 1962. július 3-án.

Tom Cruise, a gitárhős Forrás: www.wmagazine.com

A többszörös Golden Globe-díjas színészt és filmproducert a legsikeresebb hollywoodi filmsztárok között tartják számon, ráadásul ő az egyetlen színész, akinek az életrajzában hét egymást követő 100 millió dollárt meghaladó bevételű film található, érvel Tom csodálatossága mellett a Wikipédia. Mi persze nem ezért imádjuk, hiszen már jóval korábban, az 1986-os Top Gun alatt beleszerettünk.

Douglas Booth július 9-én lesz 23 éves

Erről a pofátlanul fiatal angol fiúcskáról A jövő jópasijai: huszonévesek, akikbe a mai tinik szerelmesek című cikkünkben írtuk bővebben, ahol említettük, hogy Douglas nemcsak egy átlagos brit színész, hanem modell is.

Forrás: AFP

Booth olyan világhírű filmekben és sorozatokban szerepelt már, mint a Jupiter felemelkedése, a Noé, a The Riot Club, A katedrális és a LOL.

Aki korábban elmulasztotta volna a legújabb Rómeó és Júlia-mozit, itt az ideje, hogy pótolja hiányosságát. Ha ugyanis még Leonardo DiCaprio és Claire Danes párosaként él benned Shakespeare klasszikusa, akkor eléggé le vagy maradva. Modern kori Rómeónk ugyanis nem más, mint Douglas Booth, aki kicsit hasonlít Chace Crawfordra, éppen ezért őrülten jóképű.

Chace Crawford július 18-án lesz 30 éves

Hmmm... Micsoda véletlen, hogy épp Chace Crawford következik Booth után. Szóval Christopher Chace Crawford 1985. július 18-án született Texasban. Akinek eddig nem ugrott volna be, ki ő, eláruljuk, hogy A pletykafészek című tévésorozatból ismerhetjük, amelyben Nate Archibaldot alakította.

Forrás: Life.hu

A lassacskán 30 éves színész karrierje 2006-ban kezdődött, bár azóta a sorozatszerepen kívül a Várandósok – Az a bizonyos kilenc hónap című moziban láthattuk. Reméljük, hamarosan újra feltűnik majd.

Josh Hartnett július 21-én lesz 37 éves

Joshua Daniel Hartnett amerikai színész 1978. július 21-én született. Elvált szülők gyermekeként Josh Hartnett édesapjával és annak második feleségével nevelkedett. Anyja ugyanis a válás után elköltözött, az ír származású fiú pedig az apjával maradt.

Forrás: AFP

Színészi karrierje egy rövid életű sorozattal kezdődött, amelyben 19 évesen kapott szerepet. Később reklámokban és színdarabokban is feltűnt, mielőtt a Halloween – Húsz év múlva című filmben eljátszhatta Jamie Lee Curtis fiát. A siker nem maradt el, azonban nem csak színészi tehetségét díjazta a közönség. 1999-ben bekerült a Teen People 21 legdögösebb sztárjai közé, később pedig a People magazin az év 50 legszebb embere közé is beválasztotta.

Az igazi ismertséget a Pearl Harbor – Égi háború hozta meg számára, szerte a világon. Igen, mi is ekkor szerettünk bele, bár fontos megemlíteni, hogy Ben Affleck mellett azért igen kemény volt a verseny.

Jason Statham július 26-án lesz 48 éves

Jason Michael Statham Londonban született 1967. július 26-án. A Wikipédia szerint Jason nem csak színész, hanem producer, harcművész és visszavonult műugró is. Hoppácska!

Forrás: AFP

Persze legismertebb filmes alakításait ez idáig akciófilmekben nyújtotta. Guy Ritchie több filmjében is szerepet kapott (A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, Blöff, Revolver), ő volt a szállító, de a Crank – Felpörögve című moziban (és annak második részében), továbbá az The Expendables – A feláldozhatók három részében és a Halálos Iramban 7-ben is szerepelt.

Mit művel otthon Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley?

Nem, nem azt, amire te is gondolsz. A sztárpár hétköznapjairól maga a színész mesélt legutóbbi interjújában.

Nem egy férfitársa irigyelheti Jason Stathamet csodaszép modellbarátnője, Rosie Huntington-Whiteley miatt, akivel a színész néhány hónapja összeköltözött közösen vásárolt Beverly Hills-i házukba.

Eddig csak elképzelni mertük, Statham azonban nemrég maga árulta el, mi mindent művelnek kettesben a négy fal között: "Berúgunk és úszkálunk a medencében" - vicceskedett akkor az Esquire magazinban.

Júliusban ünnepel még:

Sebastian Vettel, Fernando Alonso, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Kevin Bacon, Tom Hanks, Bill Cosby, Harrison Ford, David Hasselhoff, Vin Diesel, Benedict Cumberbatch, Carlos Santana, Matt LeBlanc és Mick Jagger. Továbbá most lenne 64 éves a tragikus hirtelenséggel elhunyt Oscar-díjas színész, Robin Williams is.
Tinder-királylány és a szőke herceg profilképe - Ezért húzzuk jobbra, aki tetszik?http://www.life.hu/intim/20150625-ezert-huzzuk-jobbra-a-tinderen-annak-a-kepet-aki-tetszik-nekunk.htmlAki valaha használta már a Tinder nevű, ismerkedésre (vagy inkább gyors szexre?) szolgáló okostelefon-alkalmazást, tudja, hogy jobbra kell húzni a kijelzőn annak a fotóját, akit szívesen megismerne a valóságban is. De hogy mi alapján szívecskézünk vagy ikszelünk valakit? Jim Davies kanadai szakértő elárulta.IntimThinkstockA Facebook után a YouTube is ünnepli a Pride-ot: Megható videó!http://www.life.hu/intim/20150627-meghato-videoval-unnepli-a-youtube-hogy-az-usa-ban-legalis-az-azonos-nemuek-hazassaga.htmlKönnyes videóval üdvözli a YouTube, hogy az Amerikai Egyesült Államok teljes területén legális lett az azonos neműek házassága. Lássuk hát a kisfilmet!Intim--Te már lecserélted a profilképed? Így ünnepli a Pride-ot a Facebookhttp://www.life.hu/intim/20150627-igy-unnepli-a-pride-ot-a-facebook-egy-kattintassal-oromkodhetsz.htmlEgy-két kattintással mindenki könnyen, egyszerűen lecserélheti Facebook-os proflképét Pride-kompatibilisre. Te már megcsináltad?Intim--Elítéltek egy férfit, mert aktus közben húzta a párja haját és harapdálta a fenekéthttp://www.life.hu/intim/20150627-eliteltek-egy-ferfit-mert-szex-kozben-huzta-a-parja-hajat-es-harapdalta-a-feneket.htmlElítéltek egy 24 éves, angol pasit, mert szex közben húzta a kedvese haját, és megharapta a popsiját. Még ilyet!IntimThinkstockDétár Enikő megpróbálja humorral oldani a fájdalmathttp://www.life.hu/intim/20150627-detar-eniko-a-bepasiztunk-cimu-madach-szinhazas-szindarabrol-es-a-valasrol.htmlDétár Enikő, Ladinek Judit, Koós Réka: három gyönyörű nő, akik barátok lettek. Különbözőek, de a sorsuk kísértetiesen hasonló. Túl egy, vagy több, nehéz váláson, mára újra boldogok. Ha nem is teljesen, de jelentős részben a színésznők életéből merít a Madách Színházban hamarosan műsorra kerülő vígjáték. Éppen ezért a színésznők eredeti nevükön is szerepelnek a Bepasiztunk!-ban.Intim--Beckhamék is csatlakoztak: Sztárok, akik üdvözlik a melegházasságothttp://www.life.hu/intim/20150626-lewis-hamilton-doutzen-kroes-hilari-baldwin-sztarok-akik-udvozlik-a-meleghazassagot.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, egész Amerikában legális lett a melegházasság. Több olyan hírességet is találtunk, akik olyannyira megörültek a hírnek, hogy közösségi oldalukon posztoltak. Lássuk, miket!Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.