Nem mert szakítani - Eljátszotta, hogy meggyilkolták

gyilkosság ketchup kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy buckenburgi nő igen érdekes módját választotta a szakításnak: rengeteg paradicsomszósz felhasználásával olyan fényképet készített magáról és küldött el partnerének, amin úgy néz ki, mintha vérbe fagyva meghalt volna.

A pár kapcsolata egyébként sem volt mindennapi: a nő és a férfi is házas volt, az interneten keresztül ismerték meg egymást. Egy ideig jól is működött a dolog, azonban mikor a nő véget szeretett volna vetni házasságon kívüli románcuknak, a férfi azzal zsarolta, hogy intim képeiket elküldi a megcsalt férjnek.

Forrás: Thinkstock

Ekkor pattant ki a furcsa ötlet az asszony agyából: paradicszomszószos képét elküldte szeretőjének. A férfi a kép láttán azonnal riasztotta a rendőrséget, és jelentette a végzetes balesetet. A rendőrök persze a helyszínre érve gyorsan összerakták a kamu sztorit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.