Lady Gaga egy szál melltartóban örömködött az erkélyén

Forrás: NORTHFOTO -
öröm melltartó erkély melegfesztivál Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő, bár egy tévedés áldozata lett, ettől függetlenül jól mutatott szexi szerelésében.

Lady Gaga az erkélyéről üdvözölte az alatta zajló melegfelvonulást, majd később megtudta, hogy hatalmasat tévedett, mert az utcában éppen egy mexikói zenei fesztivált tartottak. Gagát biztos megzavarta a színek kavalkádja. A mellbedobós fotó értékéből azonban semmit nem von le a tévedés ténye.

Forrás: NORTHFOTO
Rékasi Károly súlyos balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/bulvar/20150630-rekasi-karoly-szinesz-sulyos-balesetet-szenvedett-es-egy-budapesti-korhazban-apoljak.htmlMotorbaleset érte Rékasi Károlyt. A színészt egy budapesti kórházba szállították.TV + Bulvár--Közösségi oldalán keres keresztszülőket Vajna Tímeahttp://www.life.hu/bulvar/20150630-vajna-timea-andy-vajna-felesege-keresztszuloket-keres-kutyusanak.htmlAndy Vajna felesége közösségi oldalán kérte rajongói segítségét, hogy az új családtagnak nevet keressenek.TV + Bulvár--Hihetetlen luxus! Így nyaral Zimány Lindahttp://www.life.hu/bulvar/20150630-zimany-linda-modell-luxuskorulmenyek-kozott-nyaralt-es-megmutatta-dekoltazsat-egy-koktel.htmlA modell szexi bikiniben, egy hatalmas koktél társaságában élvezte a napsütést, természetesen luxuskörülmények között.TV + Bulvár--Józan László izmos hasat villantott Puk szerepébenhttp://www.life.hu/bulvar/20150623-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-sorozat-tobiasa-izmos-hasat-villantott-puk-szerepeben.htmlA Barátok közt Tóbiása Shakespeare Szentivánéji álom című darabjában igazán szexi Pukká változott, sőt, a jelmezének köszönhetően alig ismertünk rá.TV + Bulvár--Így még nem láttad Stohl Andrást! Apaszerepben is remekel a színész!http://www.life.hu/bulvar/20150629-stohl-andras-kislanyaval-franciskaval-kezdte-a-nyarat.htmlStohl Andrást ritkán látható apaszerepben. A botrányairól és kíváló alakításairól közismert színész megmutatta, milyen is az, ha apaszerepben tűnik fel.TV + Bulvár--Templomokban szónokol Kudlik Julihttp://www.life.hu/bulvar/20150630-kudlik-julia-egykori-musorvezeto-templomokban-szonokol-a-szeretetrol.htmlAz egykori tévés bemondó, aki töretlen népszerűségnek örvend, manapság templomokban hirdeti az igét.TV + BulvárMTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.