Palvin Barbara bugyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű magyar modell mostanában nem teketóriázik, amit ki lehet tenni, azt ki is teszi. Legutóbb dupla örömben részesítette férfi rajongóit. 

Tátva maradt a szánk a magyar modell legújabb, Instagramra feltöltött fotójától, melyen bugyit és ciciket villantott Palvin Barbi, aki nemrég még dominaszerkóban porszívózta a padlót egy kozmetikai cég reklámjában. A fiatal modell karrierje egyre csak ível felfelé, amin nem is csodálkozunk, hiszen Barbi amellett, hogy nagyon gyönyörű, hihetetlenül alázatos a munkájában.

Palvin Barbi, Palvin Barbara Forrás: Instagram/ Palvin Barbi

Palvin Barbi: "Most kezdek visszatalálni önmagamhoz"

Alig múlt 21 éves, de immár negyedik éve a L'Oréal első és egyetlen magyar szépségnagykövete, sőt a világcéggel most írt alá még egy 2 éves szerződést. Valljuk be, ezek után az ember nem feltétlenül azt várja egy szupermodelltől, hogy viccelődjön az újságírókkal, elmesélje, mennyire vágyik egy normális férfira, hogy kanbulikba jár, és mit gondol a folyamatos kritikákról. A Palvin Barbival készült interjút ITT olvashatod.

Szabó Zsófi szexi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/intim/20150626-szabo-zsofi-szexi-dekoltazst-villantott.htmlHihetetlenül szexi dekoltázst villantott a fiatal színésznő, aki mostanában nagyon boldognak tűnik. Intim--Ada nyíltan beszél gyerekeivel a szexről http://www.life.hu/intim/20150625-ada-az-rtl-2-szelfi-musoraban-is-nyiltan-beszel-gyerekeivel-a-szexrol.htmlAda kilencéves fiai még arra is kíváncsiak voltak, milyen pózban szexelt annak idején az édesapjukkal. A műsorvezető, aki jelenleg az RTLII videónapló-sorozatában, a Szelfiben szerepel, nyíltan beszél gyerekeivel a nemiségről. IntimGyurta Dani újra szingli?http://www.life.hu/intim/20150624-gyurta-dani-es-szepsegkiralyno-szerelme-borkai-petra-allitolag-szakitottak.htmlEgyik legsármosabb olimpiai bajnok úszónk állítólag ismét szabad: Gyurta Dániel és a 2012-es Miss Alpok-Adria szépségverseny győztese, Borkai Petra kapcsolatának a jelek szerint vége. IntimOrigoBerki Krisztián: "Szerelmes vagyok"http://www.life.hu/intim/20150629-berki-krisztian-azt-mondta-szerelmes.htmlÖrökké tartó szerelméről beszélt Berki Krisztián. Nagyon titokzatos volt...Intim--Hoppá! A Kardashian-lányok anyukájának 34 éves pasija van!http://www.life.hu/intim/20150629-kris-jennernek-a-kardashian-lanyok-anyukajanak-34-eves-pasija-van.htmlAz 59 éves Kris Jennert hétvégén egy 34 éves férfival látták szerelmesen andalogni Franciaországban.Intim--Mindenki kapaszkodjon meg! Megszűnik az ingyenes online pornó!http://www.life.hu/intim/20150630-az-ingyenes-online-porno-megszunik.htmlImádod az ingyenes online pornót? Szokj hozzá a gondolathoz, hogy hamarosan fizetned kell érte!IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.