14 évvel fiatalabb pasit szedett össze Nicole Scherzinger

Mykonosz fiatal vad focista Nicole Scherzinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lewis Hamilton exe, aki Mykonosz szigetén ünnepli 37. születésnapját, egy nála 14 évvel fiatalabb focistával ölelkezett és csókolózott.

Ahogy a Life.hu is megírta, Nicole Scherzinger a gyönyörű görög szigeten macskanő szerelésben ünnepelt barátnői társaságában. A hétfő esti szülinapi buli meglehetősen féktelenre sikerült, az énekesnő a bugyiját mutogatta és az utcán twerkelt mezítláb. Az alkoholmámorban vaduló Nicole-t egy 23 éves focista, Pajtim Kasami kísérte haza, akiről a lesifotók alapján kiderült, hogy az egész nyaraláson ott volt az énekesnővel.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Azt már tudtuk, hogy Nicole túllépett Lewis Hamiltonnal való szakításán, hiszen korábban is láttuk egy rejtélyes idegennel félreérthetetlen helyzetben, akivel ezek szerint nem jött össze a románc. Szerintünk a 14 évvel fiatalabb focistával sem fog, hiszen már Hamilton mellett is házasságban és családban gondolkodott az énekesnő.

Erre a nőre cserélte le Sean Penn Charlize Theront?http://www.life.hu/intim/20150630-sean-penn-minka-kelly-szinesznovel-vigasztalodik-charlize-theronnal-valo-szakitasa-utan.htmlMindenkit meglepett a hollywoodi celebpár szakítása. Ennél már csak az meglepőbb, hogy Sean Penn máris másik nővel vigasztalódik.IntimAFPEz aztán a duplarandi! Taylor Swifték és Gigi Hadidék egy szerelemhajóban eveznek!http://www.life.hu/intim/20150630-taylor-swift-calvin-harris-gigi-hadid-es-joe-jonas-hajon-duplarandiznak.htmlAz énekesnő posztolta azt a fotót, ahol Calvin Harrisszel ölelkezik egy hajón, mellettük pedig Gigi Hadid és Joe Jonas szeretgetik egymást.Intim--Mindenki kapaszkodjon meg! Megszűnik az ingyenes online pornó!http://www.life.hu/intim/20150630-az-ingyenes-online-porno-megszunik.htmlImádod az ingyenes online pornót? Szokj hozzá a gondolathoz, hogy hamarosan fizetned kell érte!IntimThinkstockHoppá! A Kardashian-lányok anyukájának 34 éves pasija van!http://www.life.hu/intim/20150629-kris-jennernek-a-kardashian-lanyok-anyukajanak-34-eves-pasija-van.htmlAz 59 éves Kris Jennert hétvégén egy 34 éves férfival látták szerelmesen andalogni Franciaországban.Intim--Heidi Klumot félmeztelenül fotóztákhttp://www.life.hu/intim/20150630-heidi-klum-melltarto-nelkul-pozol-a-kameranak.htmlA gyönyörű modell igen merész képet tölött fel a hivatalos Instagram oldalára, ahol melltartó nélkül pózol a kamerának.Intim--Durva! Bordélyháznak használták a kiadott lakásthttp://www.life.hu/intim/20150630-bordelyhaznak-hasznaltak-a-kiadott-lakast.htmlEgy gyanútlan tulajdonos nem is sejtette, mire használják a kiadott lakását.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.