fiú-lány barátság férfi barátság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Annyira jó, hogy kitárhatom neked a szívemet, igazi jóbarát vagy!" - mondta a fiú, miközben a lányban összeomlott minden. Veled melyik eset történt meg az ötből?
Forrás: Thinkstock

1. Mindig veled lóg: közös ebédek, mozi, színház, koncertek és vacsora. Persze minden alkalommal utal rá, hogy milyen jó barátok is vagytok.

2. Az összes viccet és példát olyan filmekből hozza fel, ami fiú és lány közötti barátságról szól, ezzel is megerősítve, hogy mennyire jó ez az állapot köztetek.

3. Soha nem beszél (más) nőkről – mert nem léteznek. Tudod, hogy sokan odavannak érte, ő mégsem vonzódik egyikükhöz sem. A te elképzelésed szerint csak hozzád. Vagy hozzád sem…?

4. „Olyan jó, hogy veled őszintén megoszthatom minden gondolatomat. Melletted önmagam lehetek, neked megmutathatom az őrült és az érzelmes oldalamat is. Igazi jó barát vagy.”

5. Ha karitatív gyűjtést szervez, te vagy az első akinek szól. Mármint nem csak azért, mert te állsz legközelebb hozzá, hanem mert valakinek foglalkoznia kell az esemény marketingoldalával is.

Ha senki nem lát, hívlak majd: Te vagy a tartalékos csaj?

Vajon miért nincs közös képetek? Nappal miért nem ér rá? És ha látják, hogy beszéltetek, miért mondja, hogy téves szám? Ezekre a kérdésekre nem csak a Wellhello zenekar dala tud választ adni, hanem te is magadnak, a ráeszmélés pillanatában. Mert ha végre leesik, és képes leszel beismerni magadnak, hogy te vagy a tartalékos csaj, akkor bizony utólag már minden világos lesz. Ha magadra ismertél, kattints!
Látni kell, hogy a halál nem volt hiábavaló: működhet a donorbarátság?http://www.life.hu/drlife/20140106-vajon-helyes-megoldas-ha-a-donor-vagy-a-donor-csaladja-kapcsolatba-lep-a-szervet-befogado.htmlEgy új szívet kapott fiú találkozott a donor apjával, egy másik srác pedig barátságot kötött azzal a férfival, akitől ajándékba kapta az egyik veséjét. De vajon jól teszik, ha kapcsolatba lépnek, ha barátságot kötnek egymással a traumát elszenvedő felek?Dr. LifeThinkstockIlyen egy kislány és egy kismalac barátságahttp://www.life.hu/csalad/20150211-egy-kislany-es-egy-malac-a-legjobb-baratok.htmlLibby és Pearl, a 2 éves kislány és a 3 hónapos malacka barátsága nagyon különleges. Te is elolvadsz, ha meglátod őket!Család--Már a szexhaverság sem a régi? Kevesebb és silányabb a szex, ha barátságból űzödhttp://www.life.hu/intim/20150119-baratsag-extrakkal-es-szexhaversag-kevesebb-es-rosszabb-a-szex-egy-felmeres-szerint.htmlTe is csatlakoztál a szexhaverok táborához, ahol szabadon hódolhatsz a testiség nyújtotta élvezeteknek a párkapcsolatokkal együtt járó kötelezettségek nélkül? A kellemes hancúrra bármikor kapható barát gondolata jónak tűnhet, de csak elméletben.IntimThinkstockFacebook-újdonság: köszönd meg ismerőseid barátságát videoüzenettel!http://www.life.hu/news/20141113-facebook-ujdonsag-koszond-meg-ismeroseid-baratsagat-videouzenettel.htmlÚjabb meglepetéssel rukkolt elő a közösségi portál: készíts videót a barátaidnak!News--Egy bababárány és egy gyerekorrszarvú barátsága – übercuki videóhttp://www.life.hu/news/20141018-egy-barany-es-egy-vizilo-valoszinutleg-baratsaga-nagyon-cuki-video.htmlSzombaton dolgozni rossz dolog. Ezért vannak a báránykák és az orrszarvúk, hogy enyhítsék ezt a kellemetlen párosítást. Szóval jöjjön egy édes felvétel, amit küldünk annak, aki ma dolgozik, annak is, aki nem és persze mindenkinek, aki szereti! :)NewsOrigoÁllati barátság – egy kutya és egy delfin különleges kapcsolatahttp://www.life.hu/news/20140919-allati-baratsag-egy-labrador-minden-nap-beuszik-a-tengerbe-hogy-talalkozzon-delfin-baratjaval.htmlLétezhet barátság kutyus és delfin között? Nos, egy igazán különleges videóra bukkantunk az interneten, amely bizonyítja, hogy igen. Ilyen nem csak a mesékben van! NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.