Détár Enikő drámai vallomása: "Fontos volt, hogy megszabaduljak a bűntudattól"

Détár Enikő válás Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő mély őszinteséggel vallott kudarccal végződött házasságáról és új kapcsolatáról, melyről meglepő részleteket is elárult. 

"Fontos volt, hogy megszabaduljak a bűntudattól, ami a kudarccal végződött házasság miatt kínzott" – nyilatkozta a Story magazinnak Détár Enikő. A színésznő a kedden motorbalesetet szenvedett Rékasi Károllyal való válása kapcsán többek között azt is elmondta, hogy az elmúlt években két terapeutához is járt, hogy megerősödjön.

Forrás: Facebook/Édes Élet

Másfél éve azonban rátalált a szerelem, és a mai napig boldogok tíz évvel fiatalabb párjával, Péterrel. Elmondásuk szerint felhőtlen, kiegyensúlyozott és kölcsönös szereteten alapuló kapcsolat az övék, azonban, mivel már mindketten megégették magukat az évek során, ha úgy határoznának, 24 óra alatt minden szálat el tudnának vágni maguk között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.