Listázz, mielőtt szétteszed a lábad! Öt érv, hogy ne feküdj le a pasival

Forrás: Thinkstock -
szex szerelem testiség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te is odaadtad már magad valakinek úgy, hogy nem tudtad, mit akarsz, esetleg fogalmad sem volt róla, hogy az illető valóban az-e, akinek mondja magát? Ha igazán mély és tartalmas kapcsolatra vágysz, a Life.hu tanácsaival megvédheted magad a krokodilkönnyektől. Két éve ez volt a kedvenc cikketek.

1. Foglalkozása: nőcsábász

Vonzó, okos, magabiztos és kifogyhatatlan a romantikus szavakból. Ígéretesen hangzik, amikor egy majdnem tökéletes pasival hoz össze a véletlen, de jusson eszedbe a

"túl szép ahhoz, hogy igaz legyen"

kezdetű szólás. A szoknyavadászok életében a testiség áll az első helyen, és legfőbb jellemzőjük, hogy szövegeikben hemzsegnek a szexuálisan túlfűtött utalások. Ha egy férfi valóban érdeklődik irántad, időt fog szánni a személyiséged megismerésére is, mielőtt fizikai síkra terelné az irántad érzett vonzalmát.

Forrás: Thinkstock

A szeretkezés hatalmas lépés egy kapcsolatban, ami erősítheti vagy gyengítheti a két ember közötti odaadás és kötődés érzését. Ha túl könnyen kapható vagy, azt mutatja, hogy mással is simán ágyba bújsz, aminek köszönhetően a férfiak többsége hamar elveszti az érdeklődését és a tiszteletét. Ezen a ponton kell észnél lenned, és bármennyire is kívánod a pasit, elsőre ne ugorj át több szintet.

2. Soha nincs ott, ha szükséged van rá

Mindig csörög a telefonja, folyamatosan csetel valakivel, te mégsem tudod elérni napokig. Aztán váratlanul felbukkan valamilyen átlátszó kifogással, hogy miért nem tudta felvenni a mobilját. A rejtélyes eltűnések mögött valószínűleg az áll, hogy jobban összpontosít valami (vagy valaki) másra, ezért ilyen pasival az együttalvás nem a legjobb választás.

Persze az emberek változhatnak, de ha komolyan gondolod a párkeresést, jobb, ha olyan valakivel kezdesz, akinek a múltban hosszú távú kapcsolatai voltak. Természetesen ez sem garantálja a házasságot, de miért ne kímélnéd meg magad eleve a csalódástól? Bízz az intuíciódban, amivel lehet, hogy a nehezebb utat választod, de lépj ki időben, és igyekezz hasznosítani a tapasztalatokat egy jobb párkapcsolat reményében.

Forrás: Thinkstock

Ha senki nem lát, hívlak majd – Te vagy a tartalékos csaj

Vajon miért nincs közös képetek? Nappal miért nem ér rá? És ha látják, hogy beszéltetek, miért mondja, hogy téves szám? Ezekre a kérdésekre nemcsak a Wellhello zenekar dala tud választ adni, hanem te is magadnak, a ráeszmélés pillanatában. Mert ha végre leesik, és képes leszel beismerni magadnak, hogy te vagy a tartalékos csaj, akkor bizony utólag már minden világos lesz. Ha magadra ismertél, kattints ide!

3. Megrögzött hazudozó

Sok esetben a nők is képesek manipulálásra és lódításra, de egy kicsit másképp teszik, mint a férfiak. Néhány pasi a bizarr történetek grandiózus nagymestere, és ahelyett, hogy egyszerűen bevallaná, miért felejtett el visszahívni, vagy miért nem mutat be az anyjának, elképesztő hazugságokkal próbálja menteni a helyzetet. Vannak profi blöffölők, akiket nagyon nehéz lebuktatni, de egy kevésbé rutinos füllentő sokszor ellentmondásba keveredik saját magával.

Ha újdonsült kedvesed először azt mondja, a haverjaival sörözött, a következő alkalommal pedig már úgy meséli, hogy a nagyiját látogatta meg, egyértelmű jele annak, hogy notórius szélhámossal állsz szemben. Ilyenkor lépj a tettek mezejére, mert annál a férfinál, aki nem fogy ki a szemfényvesztő történetekből, nincs helye a romantikának és a szerelemnek!

Forrás: Thinkstock

4. Gyűrű van az ujján

Nincs egyetlen nyomós érv sem amellett, hogy nős férfival randizz, mert később csak a nyűg van vele. Egy olyan pasi, akinek boldogtalan és nem kielégítő a házassága, az új impulzusok hatására talán még azt is a füledbe súgja, hogy soha nem érezte magát ilyen jól, és el tudná veled képzelni a jövőjét. A szenvedélyes szavak mögött általában a szeretni vágyás húzódik, és korántsem biztos, hogy te vagy az, aki képes betölteni a tátongó űrt.

Arról nem beszélve, hogy a titkolózás hosszú távon fárasztó, porba tiporja az önbecsülésed, és egy idő után pokolian fogsz szenvedni attól, hogy a szeretőd nem vállal fel mások előtt. Egy házas emberrel folytatott viszony arról is árulkodik, hogy elfogadtad az "örök második" szerepet, és azt is megmutatja, hogy az illető mennyire nem tiszteli a feleségét (sem téged). Az idő túl értékes, és talán kényelmes a viszony egy nős pasival, ám közben esélyt sem adsz azoknak, akikkel kialakíthatnál egy egészséges párkapcsolatot.

Forrás: Thinkstock

5. Akadozik a nyelve a piától

Amíg egy pohár ital segíthet az ellazulásban és a gátlások oldása révén fokozza a nemi vágyat, addig a túlzott alkoholbevitel megakadályozhatja a hímvessző merevedését, valamint befolyásolhatja az ítélőképességet és a hangulatot. Ha egy erősen illuminált pasival készülsz ágyba bújni, mámoros hangulatában varázslatosnak és elragadónak láthat, de könnyen megeshet, hogy másnapra kiderül, nem emlékszik semmire, vagy ha újból találkoztok, rádöbben, hogy igazából nem is vagy az esete.

Bármennyire is kívánod a szexet, jobban jársz, ha megspórolsz magadnak egy kellemetlen éjszakát, mert egy szesztől bűzlő férfival hemperegni nem a legjobb szórakozás.

Faroktörő pozitúrák: Szexpózok, melyeket a pénisz nem annyira kultiválhttp://www.life.hu/intim/20150701-penisztores-ezek-a-legveszelyesebb-pozok-amit-a-ferfiak-inkabb-hanyagolnanak.htmlAzt már jó ideje, és pár sokkoló esetből tudjuk, hogy a pénisz bizony eltörhet, és egy rossz mozdulattal el is törik. A legegyszerűbb pózokban is megtörténhet a baj, nem csak akkor, ha valamelyik legkacifántosabban hajszoljátok a gyönyört. Lássuk hát, melyek a legveszélyesebb pozitúrák, amiket ugyan sosem vallanák be, de legbelül a férfiak is inkább hanyagolnának!IntimThinkstockBúcsúzz el egy időre a hálószobától - Szex-bakancslista a nyárrahttp://www.life.hu/intim/20150628-bucsuzz-el-egy-idore-a-haloszobatol-szex-bakancslista-a-nyarra.htmlAhogy a hőmérő higanyszála egyre feljebb kúszik, libidónk is az egekbe emelkedik. Vajon miért bukkan elő ilyenkor a pajzánabb énünk? A napsütés miatt? A vakációs napok miatt? A szabadtéri időtöltések miatt? Bármi is az oka, van valami tagadhatatlanul erotikus a nyárban, amiért a lehető legbujább módon szeretnénk eltölteni az estét... vagy a délutánt... vagy a reggelt.IntimThinkstockSzülinapos sztárok júliusra – Isten éltesse az urakat!http://www.life.hu/intim/20150628-juliusi-szilinaposok-tom-cruise-douglas-booth-chace-crawford-josh-hartnett-jason-statham.html2015 egy különleges év, július pedig egy különös hónap, méghozzá abból a szempontból, hogy sokkal több hírességet számlál, mint korábbi hónap-összeállításaink. És hogy mitől is olyan furcsa? Nos, mert 80 éves lesz Donald Sutherland, és 26 esztendős az a Daniel Radcliffe, akit körülbelül tízévesen ismertünk meg... IntimTinder-királylány és a szőke herceg profilképe - Ezért húzzuk jobbra, aki tetszik?http://www.life.hu/intim/20150625-ezert-huzzuk-jobbra-a-tinderen-annak-a-kepet-aki-tetszik-nekunk.htmlAki valaha használta már a Tinder nevű, ismerkedésre (vagy inkább gyors szexre?) szolgáló okostelefon-alkalmazást, tudja, hogy jobbra kell húzni a kijelzőn annak a fotóját, akit szívesen megismerne a valóságban is. De hogy mi alapján szívecskézünk vagy ikszelünk valakit? Jim Davies kanadai szakértő elárulta.IntimThinkstockElítéltek egy férfit, mert aktus közben húzta a párja haját és harapdálta a fenekéthttp://www.life.hu/intim/20150627-eliteltek-egy-ferfit-mert-szex-kozben-huzta-a-parja-hajat-es-harapdalta-a-feneket.htmlElítéltek egy 24 éves, angol pasit, mert szex közben húzta a kedvese haját, és megharapta a popsiját. Még ilyet!IntimThinkstockAmikor már a csacsogás is a férfiak malmára hajtja a vizethttp://www.life.hu/intim/20150625-amikor-mar-a-csacsogas-is-a-ferfiak-malmara-hajtja-a-vizet.htmlAzt már tudjuk, hogy a jóképű férfiak kevesebb állásajánlatot kapnak, de most az is kiderült, hogy a pasiknak sikert hozhat, ha hajlandóak cseverészni egy kicsit az üzleti tárgyalások előtt. A nőkről azonban nem mondható el ugyanez, hiszen tőlük eredendően elvárják az ilyen magatartást.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.