Pasid kedvenc itala árulkodik szexuális szokásairól (18+)

Forrás: Thinkstock -
ital szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindegy, hogy a pasi bort iszik vagy vizet! A kedvenc itala ugyanis árulkodik az ízléséről, sőt, a szexuális vágyairól és szokásairól is. Figyeld a poharát, és mi megmondjuk, ki ő az ágyban.

Ha kíváncsi vagy az új kedvesed kéjes képességeire, akár az első randevún tisztán láthatsz. Csak figyeld, hogy milyen italt rendel, vagy egyenesen kérdezd meg, hogy mivel oltja a szomját a legszívesebben!

1. Alkoholmentes

Azok a pasik, akik soha vagy csak nagyon ritkán isznak alkoholt, valószínűleg ügyelnek az egészségükre. Másrészről pedig fontos számukra, hogy ne veszítsék el az önkontrolljukat. Így fennáll az a "veszély" is, hogy a kedvesed az ágyban sem adja át magát teljesen a szenvedélynek, és szex közben sem lesz fáradhatatlan.

2. Gyümölcsös koktél

A Sex on the Beach a pasid kedvence? Vagy a Long Island? Ha a kedvesed a gyümölcsös, könnyű, több hozzávalóból kevert koktélokért van oda, akkor valószínűleg ő sem egy unalmas, könnyen felejthető férfi és szerető. A pasid szereti az újdonságokat, szívesen kezdeményez, boldogan belemegy a szexuális játékokba, a lényeg, hogy mindig izgalmas legyen a hangulat a hálószobátokban!

Forrás: Thinkstock

3. Tejszínes koktél

A pasid általában Pina Coladát vagy Swimming Poolt rendel? Akkor minden bizonnyal nem foglalkozik a kalóriákkal, az ízek élvezetét sokkal többre tartja. Az a férfi, aki az édes, tejszínes italokat szereti, mégsem egy édes mókuci! Inkább határozott, céltudatos pasi, aki a hétköznapi életben és a szexben is pontosan tudja, mit akar, és amit akar, azt meg is szerzi minden áron.

4. Fűszeres koktél

A kedvesed az édes, krémes vagy friss, gyümölcsös helyett inkább a fűszeres, tüzes koktélokra bukik, mint a Bloody Mary? Gratulálok, remek választás, egy ilyen kalandkedvelő férfi mellett biztosan nem fogsz unatkozni! Szeret az árral szemben úszni, kísérletezgetni, új dolgokat felfedezni. Ha azonban nem tartod vele a lépést, nem tudod felvenni a tempóját, hamar új partner után néz, mert az unalmas ágyjeleneteket nem szereti.

5. Long drink

Igazán klasszikus férfipéldány a választottad, ha a találkáitokon általában valamilyen long drinket - gintonikot, viszkikólát vagy rumos kólát rendel -, amely üdítőnek látszik, mégis lórúgásként hat. Ő a férfitípusok alfája, aki sosem engedi ki a kezéből a gyeplőt, ő vezet és irányít szeretkezés közben, a kísérletezés, a meglepetés, a szenvedélyes játék azonban nem az ő műfaja, inkább a jól bevált praktikákat kedveli.

6. Martini

Rázva, nem keverve... Ha a kedvesed a (száraz) martinit szereti, úgy érezheted, hogy magával a szexi szuperkémmel, James Bonddal koccintottál. Valószínűleg a kedvesed hűvös, megközelíthetetlennek tűnő pasi, aki távolságtartásával akarja felhívni magára a figyelmedet, és akit csak egy vagány Bond-lány tud szenvedélyes, gátlástalan szeretővé változtatni.

7. Sör

A sör a könnyedség és az életöröm itala, a sörivók számára mindennél fontosabb a nyugalom, a harmónia és a jól bevált dolgok. Sajnos, vagy szerencsére, a sört szerető szeretők az ágyban is a megszokott pózokat és játékokat kedvelik. Ha mindenképpen szeretnéd a Káma Szútra összes pozitúráját kipróbálni, rosszul választottál, de ha fontos számodra a megbízhatóság, és az, hogy a vágy kis lángon, de állandóan égjen köztetek, akkor maradj vele.

8. Bor

Ha a pasid a bort részesíti előnyben más italokkal szemben, akkor valószínűleg egy igazi ínyenccel hozott össze az élet. Ha a pasid szeret borozni, akkor minden területen maximalista, minőségre törekszik, és cserébe is elvárja ezt. Természetesen az ágyban is igyekszik a legjobbat nyújtani a kedvesének, azonban elvárja, hogy az ő kívánságai is maradéktalanul teljesüljenek.

9. Pezsgő

Aki a pezsgőt szereti, igazán tudja, mi a jó és az élvezetes! Az ilyen férfi minden bizonnyal nagy hangsúlyt fektet a spontaneitásra, és az élet kisebb-nagyobb örömeire - természetesen a szexben is a pezsgést szereti. Ha egy gyors menethez van kedve, vagy egész éjjel a lepedőt gyűrné veled, ne feledd, hogy minden szexuális helyzetbe teljes elánnal veti bele magát. A legfontosabb számára az, hogy minden szeretkezés valódi élmény legyen.

10. Szezonja válogatja

Ha a pasid egyszer ezt, egyszer azt rendeli, hol a koktélokat, hol a bort szereti, nem éppen a kitartásáról híres. A kedvesed valószínűleg nemcsak az italok terén szereti az új dolgokat, hanem a szexben is. Mellette elfelejtheted az unalmat és az unalmas szeretkezéseket, sosem tudhatod, hogy mit várhatsz tőle. A változatosság azonban nemcsak a szexben, hanem a csajozásban is gyönyörködtetheti, nem kevés erőfeszítésedbe kerülhet magad mellett tartani.

11. Rövidital

Aki a röviditalokat szereti, valószínűleg a rövid kapcsolatokat és a rövid élvezeteket részesíti előnyben, sem saját magát, sem az életet nem veszi komolyan. Ahogy James Dean mondta: "Élj gyorsan...!" Ha a pasid csak gyorsan felhajt valami töményet a randitokon, lehet, hogy csak ideges, de az is lehet, hogy gyorsan fel akar oldódni, már ami a hangulatát illeti, majd még gyorsabban a lényegre akar térni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.