„Nem így néz ki, amikor csókolózom" - Jude Law-ról beszélt Zimány Linda

modell forgatás videó csókolózás Los Angeles Zimány Linda Budapest Jude Law póker flörtölés milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak flörtölgettek, csók azonban nem csattant el a magyar modell és a brit világsztár között. Zimány Linda tiszta vizet önt a pohárba.

Az egész világot bejárta az a bizonyos felvétel, amelyen Zimány Linda és a tavaly Budapesten forgató Jude Law ölelgetik egymást, mi több, egyes feltételezések szerint egy csók is elcsattant a magyar modell és a brit színész között.

Jude Law és Zimány Linda - Itt még nem próbálkozik nála a színész Forrás: Youtube

Linda, akit amerikai munkái során a pókermilliárdos Dan Bilzeriannel is hírbe hoztak, most saját maga öntött tiszta vizet a pohárba.

"Felmenni a szobájába nem mentem, találkozó volt egyébként a hotelben lent, a kávézóban, a rendezővel, meg pár stábtaggal anno a film előtt. Jude-dal meglepődtünk, mert látásból ismertük egymást Los Angelesből" - emlékezett vissza a magyar modell arra a pillanatra, amikor először találkoztak Budapesten. Linda szerint a színész valóban nagyon közvetlen, azt azonban tagadta, hogy egy ártatlan flörtnél több lett volna közöttük.

"Ha megnézi valaki a videót tényleg, akkor látszik, hogy nem csókolóztunk. Nem így néz ki, amikor csókolózom" - magyarázta nevetve a Fókusz riporterének Linda, aki szerint csak átölelte őt a világsztár, úgy beszélgetett vele tovább. Azt azonban ő is bevallotta, hogy flörtölgetett vele a színész. A Lindával készült teljes beszélgetést alább tekintheted meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.