Lovasi András eljegyezte 20 évvel fiatalabb szerelmét

eljegyzés család Lovasi András Földes Eszter szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lovasi András eljegyezte nála 20 évvel fiatalabb szerelmét, Földes Esztert - írja  Best. 

A Kispál és a Borz, valamint a Kiscsillag zenekarok énekese még 2013 decemberében ismerkedett meg kedvesével, a 28 éves Földes Eszterrel. A lány korábban azt nyilatkozta az első találkozásukról, hogy első látásra nem voltak egymásnak szimpatikusnak, de mindketten nagy benyomást tettek a másikra, majd amikor legközelebb találkoztak, megtörtént a villámcsapás.

Lovasi András énekes, gitáros, a Kispál és a Borz zenekar volt tagja Forrás: MTI/Mohai Balázs

De ki is Földes Eszter?

Édesapja, Földes Tamás színész; édesanyja, Tucsek Edit balett-művész. Gyerekkorában tornázott és táncolt, később kezdett érdeklődni a színészet iránt. A színművészeti egyetemi felvételin az első próbálkozáskor a második rostáig jutott. Egy évet az Új Színház stúdiójába járt, azután újra megpróbálta a felvételit, ekkor már sikeresen. 2010-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Ő volt a magyar hangja többek között Jane-nek, az Alkonyat trilógia kegyetlen vámpírlányának (Dakota Fanning).

A villámcsapás, úgy tűnik, hosszú távra szólt, az eljegyzéshez gratulálunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.