Pirner Alma ruhája kissé többet mutat, mint szerette volna

terhesség ruha Pirner Alma kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rúdtáncvilágbajnok szinte teljesen megőrizte tökéletes alakját a terhessége alatt is, és ezt nem rest megosztani a rajongóival sem.

Alma már a hatodik hónapban van, és alig várja kisbabája érkezését. A kismama a legújabb képén egy citromsárga ruhában pózol a tükör előtt, ami igencsak átlátszó bizonyos helyeken. A rúdtáncosnő mellbimbója kissé átüt az amúgy is feltűnő ruháján, de így is rendkívül csinos.

Forrás: Facebook/Pirner Alma

Listázz, mielőtt szétteszed a lábad! Öt érv, hogy ne feküdj le a pasivalhttp://www.life.hu/intim/20150702-listazz-mielott-szetteszed-a-labad-5-erv-hogy-ne-fekudj-le-a-pasival.htmlTe is odaadtad már magad valakinek úgy, hogy nem tudtad, mit akarsz, esetleg fogalmad sem volt róla, hogy az illető valóban az-e, akinek mondja magát? Ha igazán mély és tartalmas kapcsolatra vágysz, a Life.hu tanácsaival megvédheted magad a krokodilkönnyektől. Két éve ez volt a kedvenc cikketek.Intim--És te hogyan találkoztál a szerelmeddel? Most az egész világgal megoszthatod!http://www.life.hu/intim/20150703-egy-uj-instagram-oldalon-megoszthatod-a-vilaggal-hogyan-talalkoztatok-a-szerelmeddel.htmlJársz valakivel? Esetleg már össze is házasodtatok? Van egy jó sztorid arra, hogyan találkoztatok? És meg is osztanád mindenkivel?IntimThinkstockCalvin Harris minden alkalmat megragad, hogy megörökítse szerelmét!http://www.life.hu/intim/20150703-taylor-swift-es-calvin-harris-egyutt-grilleztek.htmlMióta nem titkolják kapcsolatukat, egyre több képet posztolnak egymásról a hírességek, akik úgy tűnik, nagyon jól megvannak. Most egy romantikus grillpartit csaptak. Intim--Faroktörő pozitúrák: szexpózok, amelyeket a pénisz nem annyira kultiválhttp://www.life.hu/intim/20150701-penisztores-ezek-a-legveszelyesebb-pozok-amit-a-ferfiak-inkabb-hanyagolnanak.htmlAzt már jó ideje, és pár sokkoló esetből tudjuk, hogy a pénisz bizony eltörhet, és egy rossz mozdulattól el is törik. A legegyszerűbb pózokban is megtörténhet a baj, nem csak akkor, ha valamelyik legkacifántosabban hajszoljátok a gyönyört. Lássuk hát, melyek a legveszélyesebb pozitúrák, amiket – ugyan sosem vallanák be, de – legbelül a férfiak is inkább hanyagolnának!IntimThinkstockGörög Zita intim titkokat osztott meg új, tévés szerelmérőlhttp://www.life.hu/intim/20150702-gorog-zita-uj-szerelmerol-koltay-tamasrol-a-tv2-kommunikacios-vezetojerol-meselt.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: Görög Zita a sármos televízióst, Koltay Tamást szereti. Most intim részleteket is elárult a kapcsolatukról. IntimOrigoMennyei domborulatok: Terhespocakot és szuperciciket posztolt Pirner Almahttp://www.life.hu/csalad/20150626-pirner-alma-mennyei-domborulatokat-termespocakot-es-szuperciciket-posztolt.htmlJól megérdemelt pihenését tölti a hatodik hónapban lévő Pirner Alma, aki újabb csodálatos fotóval örvendeztette meg a követőit.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.