Kasza Tibor: "Felkértek egy pornófilmre"

Fotó: Polyak Attila - Origo -
pornófilm Kasza Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő felkérést kapott a Kasza! névadó házigazdája a minap. Vagy legalábbis azt állítja...

"Megkaptam életem első pornófilm felkérését. Halál komoly, sírok" - tette közzé Facebookján Kasza Tibi. "A méreteim kapcsán a dolog valahol még indokolt is lehetne" - folytatta viccesen a műsorvezető, majd arra kért mindenkit, hogy a telefonszámát leginkább azért mégis koncertszervezésre használják. A végén azért meg megjegyezte: "Van az a pénz".

Megkaptam életem első pornófilm felkérését :)))Halál komoly, sírok :))))

Posted by Kasza Tibor on 2015. július 4.

Íme, a Szinetár–Makranczi-esküvő részleteihttp://www.life.hu/intim/20150623-szinetar-dora-es-makranczi-zalan-otthon-mondtak-ki-a-boldogito-igent.htmlAhogy azt megírtuk, Szinetár Dóra és Makranczi Zalán a legnagyobb titokban házasodott össze a hétvégén. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huÍme, a Szinetár–Makranczi-esküvő részleteihttp://www.life.hu/intim/20150623-szinetar-dora-es-makranczi-zalan-otthon-mondtak-ki-a-boldogito-igent.htmlAhogy azt megírtuk, Szinetár Dóra és Makranczi Zalán a legnagyobb titokban házasodott össze a hétvégén. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huFélpucér szelfivel provokál Kelemen Annahttp://www.life.hu/intim/20150616-felpucer-szelfivel-provokal-kelemen-anna.htmlAzt állítja, utálja, mégis csinálja. Mi pedig megmutatjuk. IntimOrigoVége! Szakított Cserpes Laura és Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/intim/20150612-szakitott-cserpes-laura-es-berki-krisztian.htmlNéhány hónappal ezelőtt mindenkit meglepett, hogy Berki Krisztián és Cserpes Laura egy pár. Hát, a kétkedőknek igazuk lett: már nem az. IntimOrigoRomantikus cukisággal lepte meg Hajdú Sarka Katát - "Pipacskirálylány"http://www.life.hu/intim/20150530-romantikus-cukisaggal-lepte-meg-hajdu-peter-sarka-katat.htmlA házaspár immár 9 éve van együtt, és úgy tűnik, a tűz a mai napig ég a kapcsolatukban. Rendszeresen megajándékozzák egymást: legyen az például egy nagyobb értékű utazás vagy csupán egy apróság. IntimFotó: Zsigmond László/Life.huErotikusmunkásként hirdetik a neten a ValóVilág egykori játékosáthttp://www.life.hu/intim/20150521-erotikusmunkaskent-hirdetik-a-neten-a-valovilag-egykori-jatekosat-seherezadet.htmlVisszaéltek a ValóVilág5-ben feltűnt, jelenleg DJ-ként dolgozó lány nevével. Seherezádé azt állítja, soha nem bocsátaná testét áruba. Előbb menne el vécét pucolni, mint hogy pénzért keresse a férfiak örömét. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.