„Nem áll fel, mert kövér vagy"

Forrás: Thinkstock -
elutasítás szex Tinder önbecsülés testsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michelle Thomasnak kemény szavakat vágott a fejéhez Tinderes férfipartnere: „Tetszik a gondolkodásmódod, a személyiséged, az arcod.. de mindezt nem tudom elmondani a testedről. Nem áll fel a kövér testedre!" Hogyan reagált ezután a lány?

A nő az üzenetet látva elsírta magát, de nem sokáig itatta az egereket. Ahelyett, hogy ez a kellemetlen eset megtörte volna az önbecsülését, Michelle Thomas inkább felállt, megrázta magát, és most azt tanítja, hogyan kell bánni a nőkkel. „Nem hittem el, amikor megláttam az üzenetet. Ez minden nő rémálma. Nem számít mennyire vagy ügyes, vagy vicces, ha egy kis túlsúlyod van, elzavarnak a férfiak."

Forrás: Thinkstock

Michelle Thomas, aki egyébként író, úgy döntött, arra használja fel a történetét, hogy bátorságot öntsön másokba, a férfiaknak pedig elmondja, hogyan kell bánni a nőkkel. „Inspirálni akarom a nőket, hogy boldogok és elégedettek legyenek!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.