Forró csókban forrt össze szerelmével Tóth Andi

Forrás: Facebook/Tóth Andi -
X-Faktor csókolózás romantika szerelem Petit Spoon Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor győztes énekesnője és párja Peti között dúl a szerelem, ezt pedig egy csókos fotóval bizonyították. Az egyik kommentelő azonban furcsa megjegyzést tett párra.

Tóth Andi életében az X-Faktor alatt köszöntött be az első szerelem és a kapcsolat egyelőre tartósnak bizonyul, hiszen a Spoon együttes tagjával már szüleiknek is bemutatták egymást. Az énekesnő a hétvégén igazi romantikus csókos fotót posztolt, ám az egyik rajongó a lány fiatal korára tett megjegyzést.

Forrás: Facebook/Tóth Andi

"Mennyi ez a csávó negyven vagy batman? Kiskorú megrontása" – írt férfi, akivel a többi kommentelő harcba szállt és megvédték Andit:

„Nagyon aranyosak vagyok ketten. Ne figyelj Andi a rosszízű megjegyzésre a világon mindig lesznek sajnos ilyen bunkók. Gyönyörű vagy és fiatal. Gratulálok nektek! Maradjatok még sokáig együtt" – írta egy hölgy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.