Viccből öltözött lánynak a veterán, majd rájött, hogy transzszexuális

Forrás: Twitter/ Danielle Gormley -
veterán transzszexualitás nemátalakítás harisnya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 31 éves iraki veterán, Danielle Gormley az egyik barátja buliján viccből szurkolólánynak öltözött. Ez az élmény rádöbbentette: igazából nőnek érzi magát.

A pompomos lány ruha, a rózsaszín harisnya, a miniszoknya és a szőke paróka felébresztette a 31 éves férfi valódi énjét. „Külsőleg mindig tipikus férfi voltam: kondiztam, tetováltattam, csatlakoztam a sereghez. De amikor felvettem a szurkolólány ruhát, végre rájöttem: mélyen belül mindig is nőnek éreztem magam.”

Danielle és új barátnője Forrás: Twitter/ Danielle Gormley

„Az egyik legkorábbi emlékem, körülbelül két éves koromból, hogy ellopom anyukám harisnyáját, hogy lánynak érezzem magam” – nyilatkozta a férfi, akinek cicije már van, de a további nemátalakító műtétekre még várnia kell.

Marc Jacobs megszólalt meztelen feneke ügyébenhttp://www.life.hu/intim/20150703-marc-jacobs-megszolalt-meztelen-feneke-ugyeben-amit-veletlenul-posztolt-az-instagramra.htmlA divattervező megszólalt a kényes ügyben, amelynek főszereplője letolt alsónadrágja, csupasz feneke és pénisze.Intim--Ez aztán a szerelmes fotó! Taylor Swift és Calvin Harris újra akcióban!http://www.life.hu/intim/20150704-taylor-swift-enekesno-es-calvin-harris-dj-ujabb-szerelmes-kepet-posztolt.htmlEgyre többet posztolnak egymásról a láthatóan nagyon szerelmes celebek. Ezúttal ráadásul egy igazán aranyos pillanatot sikerült megörökíteniük.Intim--80 év feletti meleg bácsik voltak az első házasodók Dallasbanhttp://www.life.hu/intim/20150703-85-es-82-eves-meleg-bacsik-hazasodtak-ossze-eloszor-dallas-allamban.htmlA 85 éves Jack Evans és a 82 éves George Harris volt az a szerencsés meleg pár, akik először kötötték össze életüket Dallas államban.Intim--Újabb hollywoodi sztárpár van születőben? Vele randizik a Szerelmünk lapjai hősnőjehttp://www.life.hu/intim/20150703-rachel-mcadams-es-taylor-kitsch-a-torveny-neveben-sztarjai-randiznak.htmlRachel McAdams, akit a Szerelmünk lapjai című filmben szeretett meg a világ, A törvény nevében sorozat férfi sztárjával, Taylor Kitsch randizgat.IntimAFPKasza Tibor: "Felkértek egy pornófilmre" http://www.life.hu/intim/20150706-pornofilmszerepre-hivtak-kasza-tibort.htmlMegdöbbentő felkérést kapott a Kasza! névadó házigazdája a minap. Vagy legalábbis azt állítja...Intim--Voksán Virág dekoltázsa mindent viszhttp://www.life.hu/intim/20150705-voksan-virag-dekoltazsa-mindent-visz-horvatorszagban-szelfizett.htmlHorvátországban, Splitben lép fel a DJ, Voksán Virág. Innen posztolt Facebookjára egy szelfit...Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.