Hat napig volt erekciója egy ötvenéves rabnak - Meg kellett csonkítani a férfiasságát

Forrás: dnainfo.com -
pénisz kártérítés erekció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos mellékhatások léptek fel egy rabnál gyógyszeres kezelése alatt. Az orvosok figyelmen kívül hagyták a váratlan következményeket, a férfi pedig emiatt óriási kártérítést kapott. 

Hat napig volt folyamatos erekciója az 50 éves férfinak, aki börtönbüntetését töltötte. Miután kiszabadult, ügyvédhez fordult, ugyanis annak ellenére, hogy szólt orvosainak panaszáról, nem foglalkoztak vele. A férfi tízmillió dollárra perelte a börtönt üzemeltető városi tanácsot, akikkel végül peren kívül sikerült megállapodnia 750 ezer dollárban, ami közel 210 millió forintnak felel meg.

Forrás: dnainfo.com

Bipoláris tüneteire antidepresszánsokat kellett szednie a férfinak a börtönben, illetve asztma és cukorbetegség elleni gyógyszerekkel is kezelték. Mikor a gyógyszerek mellékhatásaként hat napig tartó erekciója lett, ami ráadásul komoly fájdalmat is okozott neki, szólt a börtönorvosoknak, de ők nem segítettek rajta, csak jegelést javasoltak.

Végül egy másik orvos is megvizsgálta, aki azonnali műtétre küldte, péniszébe katétert helyeztek. Azt mondták, a műtéti varratok majd felszívódnak, de ez nem történt meg, így újabb műtéttel kellett eltávolítani a bőre alá helyezett varratokat. Meg is kellett csonkítani férfiasságát, ami már működésképtelen állapotban van.

Állítása szerint a kártérítése teljes összegéről lemondana, ha visszakaphatná a péniszét, működőképes állapotban.

"Ha hazáig követsz egy lovat, akkor meglátod, hogy a szülei is lovak voltak"http://www.life.hu/intim/20150705-pilat-gabor-ha-hazaig-kovetsz-egy-lovat-akkor-meglatod-hogy-a-szulei-is-lovak-voltak.htmlIgazán jó halászlevet a halászcsárdában kapsz, igazán rossz szendvicset pedig az utasellátó lepukkant büféjében. Megporóbálkozhatsz egy hangzatos elnevezésű steakkel a középszerű kisvendéglőben, de nagy valószínűséggel csalódni fogsz. Én legalábbis a legtöbbször így jártam. Azt rendeld inkább egy steakhouse-ban.IntimThinkstockSzakított az Operettszínház álompárja?http://www.life.hu/intim/20150708-az-operettszinhaz-alomparja-marmarosi-tunde-es-kocsis-denes.htmlVéget ért az Operettszínház két sztárjának, Mármarosi Tündének és Kocsis Dénesnek a kapcsolata - legalábbis a most felröppent híresztelések szerint. Intim--24 óra a szenvedély jegyében - Egy szerelmes nyári nap forgatókönyvehttp://www.life.hu/intim/20150705-24-ora-a-szenvedely-jegyeben-egy-szerelmes-nyari-nap-forgatokonyve.htmlAz előrejelzések szerint a következő hetekben egyre melegebb időre számíthatunk, de nem csak a hőmérő higanyszála kúszik egyre feljebb. A napsütés a libidóra is csodás hatással van, használd ki te is ezeket a meleg hónapokat arra, hogy kissé felturbózd a szexuális életedet. Összeállítottuk a következő szabadnapotok forgatókönyvét, ami segíthet feléleszteni a köztetek izzó szikrát, és talán még fényesebben fog ragyogni, mint előtte.IntimThinkstockMeztelen hátsóval hajókázott Justin Bieberhttp://www.life.hu/intim/20150707-justin-bieber-meztelen-fenekkel-hajokazott-bora-boran-a-nyaralasan.htmlGyönyörű hegyek, szikrázó napsütés, hullámzó tenger és Justin Bieber pucér hátsója - valahogy így telik a nyaralása Bora Borán a tinisztárnak.IntimOrigoEzt ne hagyd ki! Nézegess pucér sportolókat!http://www.life.hu/intim/20150707-meztelenul-alltak-modellt-a-profi-sportolok.htmlAz ESPN magazin különszámában hivatásos sportolók vetkőztek le, és megmutatták tökéletes testüket.Intim--Több, mint ötszázan szeretkeztek lelkesen a szexfesztiválonhttp://www.life.hu/intim/20150706-angliaban-szexfesztivalt-rendeztek-tobb-mint-otszazan-szexeltek.htmlA csoportos szex rajongói Angliában hódolhattak kedvenc extrém sportjuknak. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.