Ben Affleck romokban - Ennyire megviseli a válás?

Forrás: Northfoto -
házasság válás Ben Affleck Jennifer Garner Holtodiglan Hollywood házaspár Batman szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kócosan, kimerülten és megviselten kapták lencsevégre a Holtodiglan és a Batman sztárját.

Ben Affleck és Jennifer Garner házassági évfordulójuk után egy nappal jelentették be, hogy 10 év után elválnak.

A sztárpár ezután gyermekeikkel együtt a Bahamákra menekült a nyilvánosság elől. A pihenőjükről nemrég értek haza, így most ismét rajtuk van a világ szeme. A sajtó figyelmét nem kerülhette el, mennyire megviselte az elmúlt időszak a Batman sztárját: Ben Affleck napszemüveggel álcázta kimerültségét, és kócosan, komoran igyekezett elérni járatát a Los Angeles-i reptéren.

Forrás: Northfoto

Bár a hírek szerint éppen a színész volt az, aki olykor-olykor kikacsingatott a kapcsolatukból, Jennifer Garner a legfrissebb képek alapján jól viseli a válásukkal járó drámát. Itt még egy mosolyra és egy vidám integetésre is futott az erejéből:

Forrás: Northfoto

Ennek ellenére simán lehet, hogy csak remek színésznő, és tehetségével igyekszik palástolni érzelmeit.

Miért vált el Jennifer Garner és Ben Affleck?

10 év után véget ért Ben Affleck és Jennifer Garner házassága - robbant a hír egy nappal a sztárpár jubileumi házassági évfordulója után. De vajon hol rontotta el Hollywood egyik legkitartóbb házaspárja? Ennek járt utána a Life.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.