A féltékenység miatt romlott meg a Barátok közt sztárjának kapcsolata

szingli Kiss Péter Balázs Barátok közt féltékenység kapcsolat RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Petije jelenleg szingliként tengeti a mindennapjait. A színész bevallotta, hogy a kapcsolatát a féltékenységet tette tönkre.

Kiss Péter Balázs nem bánja, hogy a buliszezon kellős közepén egyedül tengeti a mindenapjait. A színész egyelőre nem keres minden áron társat és állítja, már a féltékenységét is tudja kezelni.

Forrás: RTL Klub

„Volt olyan kapcsolatom, ami részben a féltékenység miatt romlott meg. Már tudom, hogy akkor ok nélkül voltam féltékeny, de nem tudtam uralkodni magamon. Ma már tudatosan odafigyelek arra, hogy kellő bizalommal legyek egy kapcsolatban és ezt a másik féltől is elvárom" – mondta a színész.

Szerelmes fotót posztoltak az X-Faktor sztárjaihttp://www.life.hu/intim/20150708-jakab-peter-izabella-es-a-spoon-egyuttes-marcija-az-rtl-klub-xfaktor-sztarjai-a-balaton-parton.htmlJakab-Péter Izabella és a Spoon együttes Marcija romantikáztak egyet a Balaton parton és megmutatták, milyen egy hamisítatlan cuppanós sztárpuszi.Intim--Forró csókban forrt össze szerelmével Tóth Andihttp://www.life.hu/intim/20150706-toth-andi-az-rtl-klub-xfaktor-enekesnoje-forro-csokot-valtott-szerelmevel-a-spoon-egyuttes.htmlAz X-Faktor győztes énekesnője és párja Peti között dúl a szerelem, ezt pedig egy csókos fotóval bizonyították. Az egyik kommentelő azonban furcsa megjegyzést tett párra.IntimLady Gaga egy szál melltartóban örömködött az erkélyénhttp://www.life.hu/intim/20150630-lady-gaga-enekesno-egy-szall-melltartoban-oromkodott-az-erkelyen.htmlAz énekesnő, bár egy tévedés áldozata lett, ettől függetlenül jól mutatott szexi szerelésében.Intim--Szexvadászat szingliként - Hogy jut cukorkához, aki nem éri el a polcot? http://www.life.hu/intim/20150707-igy-probalkoznak-szexelni-a-szinglik.htmlA szingli létről nem épp a túlfűtött lepedőgyűrés jut eszünkbe. Márpedig szexre akkor is szüksége van az embernek, ha még nem akadt rá élete párjára, vagy épp a két élete párja közti időszakot éli. IntimThinkstockŐ lenne Paris Hilton jövendőbelije? Már a szüleinek is bemutatta!http://www.life.hu/intim/20150709-paris-hilton-es-baratja-thomas-gross-kozott-egyre-komolyabb-a-dolog.htmlA jelek szerint egyre komolyodik a dolog Paris Hilton és párja, Thomas Gross között.IntimOrigoHűha! Felesége posztolta ki John Legend tök pucér fenekéthttp://www.life.hu/intim/20150708-chrissy-teigen-modell-john-legend-felesege-kiposztolta-ferje-pucer-feneket.htmlChrissy Teigen meglepő képet posztolt Instagram oldalára: férje, John Legend teljesen pucér fenekét tette közszemlére.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.