Ashton Kutcher esküvő menyasszonyi ruha ceremónia Mila Kunis Kalifornia haj menyasszony vendég titkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt hétvégén a legnagyobb titokban esküdött örök hűséget egymásnak Ashton Kutcher és Mila Kunis. A sztárpár egyik közeli ismerősének hála azért mi, földi halandók is megtudtunk néhány részletet az oly régóta várt ceremóniáról.

A hollywoodi sztárvilág egyik legtitkosabb menyegzői között emlegetik Mila Kunis és Ashton Kutcher esküvőjét, hiszen tényleg alig derült ki róla bármilyen apró részlet.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Menyasszonyiruha-trendek 2015-ben

Modern minimalista, ejtett vállak, izgalmas színek és különleges, érdekes megoldású darabok - a Life.hu ITT mutatta meg, mely trendek hódítanak idén a menyasszonyi ruhák között.
Ashton Kutchert és kislányát séta közben kapták el a fotósok! Íme, a tündéri kép!http://www.life.hu/csalad/20150520-ashton-kutchert-es-kislanyat-seta-kozben-kaptak-el-a-fotosok.htmlA színészpár, Ashton Kutcher és Mila Kunis kislányáról még nem is láttunk igazán jó fotót – most azonban megcsodálhatjuk a 7 hónapos kis tündért.Család--18 intő jel, hogy túltolod az esküvőszervezésthttp://www.life.hu/trend/20150630-eskuvoszervezes-ezek-a-jelek-ha-tulsagosan-sokat-foglalkoztal-a-lagzival.htmlHamarosan esküvőd lesz, ezért éjjel-nappal ezzel kapcsolatos cikkeket olvasol? Idén lesz a nagy nap, te pedig nyakig benne vagy a szervezésben? Feszült vagy, és ideges, úgy érzed, sosem érsz a végére, és azt veszed észre, hogy már a barátaidat sem érdekli a lagzitéma? Tóth Mihály ceremóniamester elárulja, melyek azok a jelek, amik arra utalnak, hogy szokás szerint túlszervezed a dolgokat. Trend--Sosem látott fotók szivárogtak ki Mila Kunis és Ashton Kutcher kislányárólhttp://www.life.hu/csalad/20150109-mila-kunis-es-ashton-kutcher-kislanya-wyatt-isabelle-kutcher-kiszivargott-kepei.htmlErre várt az egész világ: elárasztották az internetet Wyatt Isabelle Kutcher családi fotói.CsaládOrigoHoppá! Esküvői ruhában szelfizett Iszak Eszti: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150704-iszak-eszti-dobrady-akos-kedvese-eskuvoi-ruhaban-szelfizett.htmlKülönleges képet találtunk Iszak Eszti nyilvános Instagram oldalán. Kedvenc műsorvezetőnk egy hófehér csipkeruhában pózol. Olyasmiben, amit legutóbb Sarka Katán láttunk.Trend--Így szerezte meg Ashton Kutcher Mila Kunist http://www.life.hu/intim/20150106-ashton-kutcher-igy-szerezte-meg-mila-kunist.htmlAshton Kutcher megszerezte a világ egyik legszebb nőjét, Mila Kunist. Hogy csinálta? Elárulta, egyetlen dolog kellett hozzá. IntimAFPJustin Timberlake dalra fakadt egy barátja esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20150630-justin-timberlake-fellepett-egy-baratja-eskuvojen.htmlKi ne szeretné, ha egy világsztár lépne fel a saját esküvőjén? A hétvégén Justin Timberlake spontán dallal lepte meg felesége barátait az esküvőjükön. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.