Debreczeni Zita és Gianni Rómában: Végre egy magyar sztárpár, akik nem a Soundra mentek

Forrás: Facebook/Debreczeni Zita Fan Club -
Balaton Sound Debreczeni Zita Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kijelenthetjük, hogy Zita és Gianni őrülten jófejek. Amíg ugyanis a teljes magyar celebvilág a Balaton Soundon csapatja, addig ők kettecskén romantikáznak az olasz fővárosban.

Felsorolni is nehéz lenne, mennyi sztár, műsorvezető, szépségkirálynő, énekes, színész és celebdíva zarándokolt ma le kötelező jelleggel Zamárdiba. Ezért is olyan üdítő egy olyan párost látni, akik a fesztivál helyett inkább a nyaralást és egymást választották.

Forrás: Facebook/Debreczeni Zita Fan Club

Zita nyilvános Facebook oldalán tette közzé ezt a képet, melyből egyértelműen látszik, hogy a szerelmesek sehol máshol nem lennének most szívesebben.

Simon Kornél: „Már tudom, hogy kérem meg Dorka kezét"http://www.life.hu/intim/20150710-simon-kornel-szinesz-a-balatoni-nyar-musorvezetoje-tudja-hogy-keri-meg-gryllus-dorka-kezet.htmlA sármos színész, aki jelenleg a Balatoni nyár műsorvezetőjeként bizonyít, klasszikus templomi esküvőt szeretne, és elmondása szerint már az első perctől kezdve tudta, hogy feleségül fogja venni Gryllus Dorkát. Intim--Azért akarod birtokolni a társad, mert nem bízol benne?http://www.life.hu/intim/20150705-pilat-gabor-azert-akarod-birtokolni-a-tarsad-mert-nem-bizol-benne.html"A börtön ablakába soha nem süt be a nap...", csakhogy nagyon sokszor önként, a saját börtönünkbe zárjuk be magunkat. Az egyik ilyen cellába vezető egyirányú út a partnered birtoklása.IntimThinkstockKomolyodik a dolog? Összeköltözik Taylor Swift és Calvin Harrishttp://www.life.hu/intim/20150710-taylor-swift-es-calvin-harris-osszekoltozik.htmlA fiatal énekesnő a hírek szerint készen áll arra, hogy elmélyítse kapcsolatát a világhírű dj-vel. Ezen mondjuk nem csodálkozunk...IntimOrigo"Shakira és én" - Gerard Piqué paradicsomi fotót posztolthttp://www.life.hu/intim/20150710-shakira-kedvese-gerard-pique-nyaralos-fotot-posztolt.htmlAzt már eddig is tudtuk, hogy a Barcelona szexi védője egy igazán vicces fickó, de most újra bebizonyította, hogy milyen jó a humora.IntimOrigoIntim vallomás: Fodor Zsóka nem akart hozzámenni Koós Jánoshozhttp://www.life.hu/intim/20150710-fodor-zsoka-es-koos-janos-negyven-evvel-ezelott-egy-par-volt.htmlA Barátok közt ismert színésznője és a népszerű táncdalénekes valaha egy párt alkotott. A románc részeleteit most Fodor Zsóka fedte fel. IntimOrigoCharlize Theron borzalmasan fest szakítása ótahttp://www.life.hu/intim/20150710-charlize-theron-szinesznot-a-sean-penn-szinesszel-tortent-szakitasa-utan-eloszor-fotoztak-le.htmlSean Pennel való szakítása óta először kapták lencsevégre a szőke színésznőt.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.