Simon Kornél: „Már tudom, hogy kérem meg Dorka kezét"

Forrás: HBO -
esküvő Gryllus Dorka Simon Kornél házasság Gryllus Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos színész, aki jelenleg a Balatoni nyár műsorvezetőjeként bizonyít, klasszikus templomi esküvőt szeretne, és elmondása szerint már az első perctől kezdve tudta, hogy feleségül fogja venni Gryllus Dorkát. 

A pár már több mint öt éve van együtt, de keresett színészekként eddig nem volt idejük, hogy sort kerítsenek a menyegzőre.

„Amióta együtt vagyunk, tervezzük a házasságot, eddig azonban nem volt rá időnk, annyi felkérésnek kellett eleget tennünk. Valószínűleg, ha a jövőben valamikor sor kerül rá, csak esküvőszervezővel tudjuk majd megoldani a dolgot. " – mesélte a Life.hu-nak lelkesen Simon Kornél, aki azt is elárulta, már rég kikérte Dorkát az édesapjától, Gryllus Dánieltől.

Forrás: HBO

A sármos színész meghitt templomi esküvőt tervez, és már azt is tudja, hogyan kéri meg gyermeke édesanyjának a kezét, akiről elmondása szerint már az első perctől tudta, hogy meg fogja gyűrűzni, sőt, azt is megálmodta, hogy Dorkától lesz majd gyereke.

„Egy közös munka boronált minket össze. Dorka nem sokkal a próbák kezdete előtt szerepelt egy magazin címlapján, amikor megláttam, rögtön tudtam, hogy csúnyán bele fogok szeretni" – mondta nevetve a Life.hu újságírójának Kornél, aki szerint Dorka nemcsak Európa és az egész világ legjobb színésznője, hanem legszebb nője is.

Gryllus Dorka stílust váltotthttp://www.life.hu/trend/20150410-gryllus-dorka-roma-stilusba-oltozott.htmlTradicionális roma kultúrát felelevenítő, modern darabokba öltöztetett hírességeket Varga Erika, divattervező. Gryllus Dorkát olyannyira megihlették a ruhadarabok, hogy komoly változásokra szánta el magát. Trend--Simon Kornél: "Elkezdtem kigyógyulni a bajaimból"http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20140423-szily-nora-interju-simon-kornellal-a-central-szinhaz-szinmuveszevel.htmlÖt darabban szerepel, és egyet rendezett is a Centrál Színházban, miközben egy áprilisi bemutatóra készült a Madáchban, amikor lehuppantunk egy kávéra. Sűrű hónapokon, éveken van túl, és ide-oda ugrálva halad - ahogy ő mondja - "párhuzamos vágányokon”, sikeres színészként és lelkes apaként.Szily NóraFotó: Hámori Zsófia/Life.huHivatalos közlemény: lábra állt Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20150710-rekasi-karoly-mar-labra-allt-a-csalad-altal-kiadott-hivatalos-kozlemeny-szerint.htmlA család hivatalos közleményt adott ki a motorbalesetet szenvedett színész állapotáról.Dr. Life--Kulcsár Edina áldozatot hozott a fesztiválozásért, de így is gyönyörű!http://www.life.hu/sztarok/20150710-kulcsar-edina-aldozatot-hozott-a-fesztivalozasert-lemondott-a-magassarkurol.htmlKulcsár Edinát olyan szerelésben kaptuk el, ahogy még sohasem láttuk! Nem így tervezte a bulizást!TV + Sztárok--Intim vallomás: Fodor Zsóka nem akart hozzámenni Koós Jánoshozhttp://www.life.hu/intim/20150710-fodor-zsoka-es-koos-janos-negyven-evvel-ezelott-egy-par-volt.htmlA Barátok közt ismert színésznője és a népszerű táncdalénekes valaha egy párt alkotott. A románc részeleteit most Fodor Zsóka fedte fel. IntimOrigoMinden, amit Nicky Hilton esküvőjéről tudnod kellhttp://www.life.hu/intim/20150710-nicky-hilton-es-james-rothschild-eskuvoje.htmlElérkezett a nap, amikor a világ szeme nem Paris Hiltonra, hanem 31 éves húgára, Nickyre szegeződik. A szállodalánc-örökösök egyik tagja a mai napon áll oltár elé és fogad örök hűséget Európa leghíresebb és leggazdagabb bankár dinasztiája sarjának, James Rothschildnek.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.