"Zsuzsa nagyon jó emberismerő, okos, értelmes nő. Ezzel a csávóval biztos nem nyúl mellé!"

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa -
Sarka Kata Demcsák Zsuzsa szerelem Bódi Margó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtunk róla, amióta megmutatta párját a nyilvánosságnak Demcsák Zsuzsa, azóta pletykálnak a férfiról. A műsorvezető azonban boldog és szerelmes, posztja alatt pedig számos híresség kíván neki sök örömet új kapcsolatában. 

A hazai hírességek a rosszindulatú híresztelések ellenére kiállnak Zsuzsa mellett. Így tett Pachmann Péter, Hajdú Péter, Sarka Kata, Fresh Andi, Széles Iza és Horváth Éva is. Bódi Margó és Guszti pedig egyenesen kijelentették, Zsuzsának egyáltalán nem kell foglalkoznia a pletykákkal.

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

"Csak akkor tudja majd meg, mi lehet ebből a szerelemből, ha megpróbálja" - jelentette ki a Bors kérdésére Guszti. "Zsuzsa nagyon jó emberismerő, okos, értelmes nő. Ezzel a csávóval biztos nem nyúl mellé! Úgyhogy azt kívánjuk neki, hogy legyen ez a szerelem igaz, éppen annyira, mint a miénk" - tette hozzá Margó.

De Náray Tamás is gratulált a párnak boldogságukhoz: "Látod, mondtam, hogy ettől a nyártól másképp lesz... Örülök nagyon. Csak bújjatok el!" – írta a Facebookon a divattervező.

Bár Demcsák Zsuzsa a lapnak nem nyilatozott, a közösségi portálján azonban válaszolt a kommentelőknek: "Köszönöm mindenkinek, aki aggódik értem vagy értünk! Azoknak még inkább, akik sok boldogságot kívánnak!" – írta ki.

Wellnesshotelben pihen Demcsák Zsuzsa és új kedvese - Furcsa pletykák keringenek a férfirólhttp://www.life.hu/intim/20150714-wellnesshotelben-pihen-demcsak-zsuzsa-es-uj-kedvese.htmlDemcsák Zsuzsát először néhány napja a Balaton Soundon kapták lencsevégre párjával, most pedig ő maga posztolt a Facebookjára közös képet. IntimOrigoElmarad Szulák Andrea esküvőjehttp://www.life.hu/intim/20150713-elhalasztja-eskuvojet-szulak-andrea-es-parja-gabor.htmlMár 2014-ben az esküvőt tervezte Szulák Andi és párja, Gábor, ám most kiderült, 2015 nyarán biztosan nem kelnek egybe. Intim--Kozso: "Mi Keirával nem vagyunk egy pár, szombat óta külön vagyunk"http://www.life.hu/intim/20150709-kozso-es-keira-szakitottak.htmlEllentmondásos információk láttak napvilágot Kozso és Keira kapcsolatáról. Intim--Kasza Tibor: "Felkértek egy pornófilmre" http://www.life.hu/intim/20150706-pornofilmszerepre-hivtak-kasza-tibort.htmlMegdöbbentő felkérést kapott a Kasza! névadó házigazdája a minap. Vagy legalábbis azt állítja...Intim--Félpucér szelfivel provokál Kelemen Annahttp://www.life.hu/intim/20150616-felpucer-szelfivel-provokal-kelemen-anna.htmlAzt állítja, utálja, mégis csinálja. Mi pedig megmutatjuk. IntimOrigoRomantikus cukisággal lepte meg Hajdú Sarka Katát - "Pipacskirálylány"http://www.life.hu/intim/20150530-romantikus-cukisaggal-lepte-meg-hajdu-peter-sarka-katat.htmlA házaspár immár 9 éve van együtt, és úgy tűnik, a tűz a mai napig ég a kapcsolatukban. Rendszeresen megajándékozzák egymást: legyen az például egy nagyobb értékű utazás vagy csupán egy apróság. IntimFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.