Katalin hercegné Vilmos herceg féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte nincs is olyan hét, hogy ne röppenne fel valami elképesztő pletyka a királyi családról. Már itt is legújabb... 

Ahogy a Life.hu is megírta: Vilmos herceg a héten kezdett új munkahelyén: mostantól mentőpilótaként dolgozik a kelet-angliai légimentőknél. Az, hogy új kolléganője, Dr. Gemma Mullen elképesztően hasonlít Katalinra, beindította a médiamunkások fantáziáját is, és most hírportálok nem kevesebbet állítanak, mint hogy a herceg megcsalja gyönyörű feleségét.

Forrás: AFP/Ben Stansall

A Daily Mail újságírója konkrétan tudni véli, hogy Gemma „Katalin egy jóval szórakoztatóbb verziója”.
Már arról is pletykálnak, hogy a szép hercegnő őrülten féltékeny, hiszen Vilmos napi 10 órát is a doktornővel tölt. Ad absurdum: az a pletyka is felröppent, hogy Vilmos nem is állt ellen a kísértésnek.

"Engedek az erőszaknak és megerősítem, a hír igaz" - Szabó Zsófinak új párja vanhttp://www.life.hu/intim/20150718-szabo-zsofinak-uj-parja-van-egy-lovas-fiu.htmlA legtöbb idejét manapság a lovardában tölti Szabó Zsófi, és azt állítja, egy kicsit sem zavarja, hogy a közeljövőben nem lesz műsora az RTL Klubon. Ráadásul: szerelmes. Intim--Überdögösen pózolgat Aleska Diamond - Vérforraló fotó!http://www.life.hu/intim/20150718-uberdogosen-pozol-aleska-diamond.htmlNéhány nappal ezelőtt Voksán Virág mutatta meg, miként nézett ki néhány évvel ezelőtt, most pedig Aleska Diamondról találtunk izgalmas fotókat. Ha nem tudnánk, hogy ő van rajtuk, lehet, nem is ismernénk meg. IntimOrigo"Zsuzsa nagyon jó emberismerő, okos, értelmes nő. Ezzel a csávóval biztos nem nyúl mellé!"http://www.life.hu/intim/20150716-hiressegek-bodi-guszti-es-margo-naray-tamas-gratulalnak-demcsak-zsuzsa-uj-kapcsolatahoz.htmlAhogy már írtunk róla, amióta megmutatta párját a nyilvánosságnak Demcsák Zsuzsa, azóta pletykálnak a férfiról. A műsorvezető azonban boldog és szerelmes, posztja alatt pedig számos híresség kíván neki sök örömet új kapcsolatában. IntimOrigoÍme, a Szinetár–Makranczi-esküvő részleteihttp://www.life.hu/intim/20150623-szinetar-dora-es-makranczi-zalan-otthon-mondtak-ki-a-boldogito-igent.htmlAhogy azt megírtuk, Szinetár Dóra és Makranczi Zalán a legnagyobb titokban házasodott össze a hétvégén. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huGönczi Gábor megmutatta kedvesét, Ildit http://www.life.hu/intim/20150529-megmutatta-kedveset-gonczi-gabor.htmlA tavalyi év végén robbant a hír, hogy Gönczi Gábor és Tatár Csilla házassága véget ért, a pár válik. Azóta mindkettőjük élete gyökeresen megváltozott, mindketten más oldalán találták meg a boldogságot.Intim--Rómában romantikázik Sarka Kata és Hajdú Péterhttp://www.life.hu/intim/20150520-romaban-romantikazik-sarka-kata-es-hajdu-peter.htmlSarka Kata a hétvégén a Facebookján újságolta el rajongóinak, hogy immár 9 éve van együtt Hajdú Péterrel, és nagyon boldogok. Most pedig nem mindennapi meglepetéssel kedveskedett férjének. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.